Το νέο Star Wars δεν άρεσε στον Τζορτζ Λούκας

Δυσαρεστημένος από την καινούργια ταινία «Ο Πόλεμος των Άστρων: Η Δύναμη Ξυπνά» εμφανίστηκε ο Τζορτζ Λούκας, ο «πατέρας» της σειράς.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, ο οποίος πούλησε την εταιρία του στη Disney, μίλησε στο δίκτυο CBS για την ταινία που «τρέλανε» τα ταμεία. Ο Τζορτζ Λούκας πολλές φορές έχει αναφέρει ότι οι ταινίες του είναι σαν τα… παιδιά του. Όπως δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο πλέον θεωρεί πως δεν έκανε καλά… 

Πριν ξεκινήσει η παραγωγή, ο Τζορτζ Λούκας είχε συζητήσει μερικές ιδέες του με τους υπεύθυνους της εταιρίας. «Κοίταξαν τις ιστορίες και είπαν ‘θέλουμε να κάνουμε κάτι για τους θαυμαστές’» ανέφερε ο Λούκας, και συνέχισε: «Αποφάσισαν ότι δεν ήθελαν να τις χρησιμοποιήσουν… Και μάλλον δεν ήθελαν να αναμειχθώ με τις ταινίες». 

Και τι είχε να πει για το τελικό αποτέλεσμα; «Είναι μια ρετρό ταινία… Δεν μου αρέσει αυτό. Σε κάθε ταινία εργαζόμουν πολύ σκληρά για να τις κάνω εντελώς διαφορετικές, με διαφορετικούς πλανήτες, με άλλα διαστημόπλοια –να είναι εντελώς καινούργιες» δήλωσε ο ίδιος. 

 

Δείτε επίσης:

Το ξέσπασμα της πριγκίπισσας Λέια

Ο στρατός των ΗΠΑ εξοπλίζεται με όπλα των… Τζεντάι

Ποιος πολιτικός παρακολούθησε το Star Wars – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ