Το ξέσπασμα της πριγκίπισσας Λέια

Η Κάρι Φίσερ, η διαγαλαξιακή πριγκίπισσα Λέια Οργκάνα των “Star Wars”, απευθύνθηκε στα τρολ του Ίντερνετ που κοροϊδεύουν την εξωτερική της εμφάνιση στην τελευταία της σειράς “Star Wars: The Force Awakens”: “Παρακαλώ σταματήστε να συζητάτε αν γέρασα καλά ή όχι. Δυστυχώς προσβάλλει και τα τρία μου συναισθήματα”.

Η ηθοποιός είχε φροντίσει εδώ και καιρό να μετριάσει τις προσδοκίες για την επανεμφάνισή της στην ταινία που την έκανε διάσημη, αυτήν και το θρυλικό χρυσό μπικίνι, όταν ήταν 19 ετών, προειδοποιώντας ότι ο χρόνος δεν έχει παγώσει σε ό,τι την αφορά .

Η μάχη της με τις καταχρήσεις, την αύξηση του βάρους και την ψυχική διαταραχή έγινε δημόσια και αποτέλεσε τη βάση για το σόου της Wishful Drinking το 2009.

Πριν από την έναρξη της προβολής του “Star Wars: The Force Awakens”, η Κάρι Φίσερ δήλωσε στην εκπομπή “Good Morning America” ότι, αν και έχασε βάρος για την νέα ταινία, “πρόκειται για μία χαζή συζήτηση”. Ενώ στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας αστειεύτηκε στην κάμερα λέγοντας ότι για να μελετήσει τον ρόλο της μίλησε με τον νεότερο εαυτό της, που “ήταν πολύ απασχολημένος διασκεδάζοντας ώστε να διασφαλίσει ότι η εμφάνισή του θα είναι φρικτή αργότερα”.

Αφού ανάρτησε ορισμένα από τα δηλητηριώδη σχόλια εναντίον της στο Twitter έγραψε: “Η νεότης και η ομορφιά δεν είναι κατακτήσεις”, είναι απλώς μία προσωρινή συνέπεια του χρόνου και του DNA.

Πηγή: ΑΠΕ΅

 

Δείτε επίσης:

Ρεκόρ εισπράξεων για το Star Wars

Ο στρατός των ΗΠΑ εξοπλίζεται με όπλα των… Τζεντάι

1 δισ. δολάρια εισπράξεις σε 12 μέρες το νέο Star Wars

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ