Σοκάρει διάσημη ηθοποιός: Μοιραζόμουν το φαγητό μου με τους αρουραίους

Μπορεί στα 25 της να έχει κατακτήσει το Hollywood και να έχει κατακτήσει Oscar, αλλά ο δρόμος προς την δόξα μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν ήταν!

Για την Τζένιφερ Λόρενς ο λόγος, η οποία μίλησε πρώτη φορά για τις αντίξοες συνθήκες τις οποίες βίωσε, όταν στα 14 άφησε το σπίτι της ώστε να κυνηγήσει το όνειρο της στην υποκριτική, και εγκαταστάθηκε σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη γεμάτο με ποντίκια.

Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό NPR για τις τρομακτικές όπως τις χαρακτήρισε συνθήκες διαβίωσης της, η Τζένιφερ Λόρενς είπε:

«Μεγάλωσα με τους αρουραίους. Έφτασα σε ένα σημείο, που κυριολεκτικά μοιραζόμουν το φαγητό μου μαζί τους. Δεν είχα καθόλου χρήματα. Αν για παράδειγμα ένας αρουραίους είχε φάει κομμάτι από την φρατζόλα ψωμί που είχα αφήσει, στην αρχή αηδίαζα και την πετούσα, αλλά στο τέλος έκοβα το σημείο που είχε δαγκώσει ο αρουραίος και την έτρωγα!»

Εκτός πάντως από τις ημέρες, και οι νύχτες της Λόρενς στο εν λόγω διαμέρισμα ήταν απαίσιες:

«Περνούσα άσχημα γιατί την νύχτα όλοι οι αρουραίοι έβγαιναν έξω! Δεν πλησίαζα καν το μπάνιο. Ο μπαμπάς μου το θυμάται ακόμα. Όταν ήρθε και είδε πως και πού ζούσα, έφτασε στα όρια του».

 

Πηγή: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ