Τραυματίστηκε στο γύρισμα πρωταγωνιστής του “Μπρούσκο”

O ηθοποιός Γιώργος Ζένιος, ο οποίος υποδύεται για τρίτη σεζόν τον Διαμαντή στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Μπρούσκο, μίλησε στο MYtv και τη Σοφία Τσίρκα, εκτός για την εξέλιξη του ρόλου του, αλλά και για τις ανατροπές του 3ου κύκλου, για ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Έχει συμβεί κάποιο απρόοπτο στα γυρίσματα;

“Ναι. Σε μια σκηνή που ήμουν με τη Λουκία (Στέλλα Κωστοπούλου) και τον Παύλο (Νίκος Βερλέκης) και πυροβολώ τη Λουκία, έπεσα στα γόνατα. Στα πάτωμα, όμως, υπήρχε μία βίδα, που μου καρφώθηκε στο γόνατο. Με έτρεχαν στο νοσοκομείο και έκανα ράμματα. Μετά επιστρέψαμε για να συνεχίσουμε τη σκηνή. Εγώ επέμενα. Έχω πολλά σημάδια από ατυχήματα. Αυτά συμβαίνουν. Δεν ήταν τόσο σοβαρό αυτό που έγινε, ώστε να σταματήσουμε το γύρισμα. Κούτσαινα, αλλά δεν φάνηκε τίποτα. Κάποιος άλλος θα ζητούσε άδεια, αλλά εγώ έχω διδαχθεί πως ο ηθοποιός δεν μπορεί να αρρωστήσει. Μόνο μέσα στο φέρετρο μπορείς να τον δικαιολογήσεις.”

Και συνέχισε:

“Είναι το σενάριο που γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον, έπειτα οι δύο καταπληκτικοί σκηνοθέτες, ο Στάμος Τσάμης και ο Ανδρέας Γεωργίου, που επιδιώκουν την τελειότητα, η εικόνα, ο ήχος ,και η ερμηνεία των ηθοποιών, καθώς το καστ είναι πολύ καλό, Το Μπρούσκο έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο. Πήγα στο Λονδίνο και δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Μία γυναίκα μου έκανε επίθεση με την τσάντα της, γιατί τότε ο Διαμαντής κατηγορούσε τον Αχιλλέα”.

Δείτε επίσης:

Όταν ο Παπαδάκης τραγουδούσε Ζαμπέτα – ΒΙΝΤΕΟ

Καρέ-καρέ η ληστεία στο σπίτι της Λίτσας Πατέρα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ