Παπούτσια Πάμελα Αντερσον με οικολογική συνείδηση

Παρά την αδιάκοπη παραγωγή καλλονών σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης η σέξι ξανθιά Πάμελα Άντερσον παραμένει σταθερή αξία. Μετρώντας τα 48 καράτια της κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του απόλυτου pin-up κοριτσιού τη σύγχρονης εποχή εμπνέοντας τις δημιουργίες της Γαλλίδας ντιζάινερ Αμελί Πισάρ.

Κι έτσι γεννήθηκε η συλλογή παπουτσιών APPA (Amelie Pichard-Pamela Anderson). Παπούτσια ‘vegan’ με αναφορές στη δεκαετία τους ’90, στον μποέμικο τρόπο ζωής και στα σύμβολα του σεξ όπως η Παμ.

Η Πάμελα έγινε η ηρωίδα, η «μούσα» της Αμελί όταν η σχεδιάστρια κοριτσάκι, μόλις 9 χρονών, πρωτοείδε την ξανθιά σταρ στη τηλεοπτική σειρά Baywatch. Τα παιδικά της μάτια δεν μπορούσαν παρά να θαυμάσουν την δυναμική ναυαγοσώστρια που έβαζε κάτω και τσουνάμι. Τα χρόνια πέρασαν.

Αντικείμενο θαυμασμού και θαυμάστρια απόκτησαν και άλλα κοινά. Τις ενώνει η χορτοφαγία και το πάθος τους για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων. Μέχρι τότε η μία δεν γνώριζε την άλλη, ώσπου τις σύστησε ένας κοινός φίλος. Αυτή η αγάπη τους στα ζώα οδήγησε και σε μια οικολογικά ευαίσθητη συνεργασία.

Πηγή: ΑΠΕ

 

Δείτε επίσης:

 Η Πάμελα Άντερσον στο τελευταίο “γυμνό” εξώφυλλο του Playboy – BINTEO

H Πάμελα θεραπεύτηκε από την ηπατίτιδα C και το γιορτάζει γυμνή – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ