• Ο Ρίντλεϊ Σκοτ προαναγγέλλει ακόμη τρία "Alien"

  8:23 πμ, Κυριακή 29 Νοε 2015 8:23 πμ, Κυριακή 29 Νοε 2015

  Αφού μάθαμε πως ο Ρίντλεϊ Σκοτ έδωσε στη συνέχεια του «Προμηθέα» έναν ολοκαίνουργιο τίτλο, η 20th Century Fox κυκλοφόρησε επίσημο logo και σύνοψη της νέας ταινίας μπερδεύοντας το κοινό.

  Από «Alien: Paradise Lost» το σίκουελ μετονομάστηκε σε «Alien: Covenant», με τις βιβλικές αναφορές να παραμένουν και την ημερομηνία κυκλοφορίας να κλειδώνει για τις 6 Οκτωβρίου 2017, την ίδια μέρα με το «Βιβλίο της Ζούγκλας» του Άντι Σέρκις.

  Αυτό που κέντρισε την προσοχή μας όμως, είναι η κρυπτική σύνοψη της ταινίας.

  Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, "ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει στο σύμπαν που δημιούργησε με το «Alien» στο «Alien: Covenant», το δεύτερο κεφάλαιο σε μια πρίκουελ τριλογίαπου ξεκίνησε με τον «Προμηθέα» και συνδέεται άμεσα με το εμβληματικό έργο επιστημονικής φαντασίας του Σκοτ το 1979. Παγιδευμένο σε έναν απομακρυσμένο πλανήτη στην αθέατη πλευρά του γαλαξία, το πλήρωμα του Covenant ανακαλύπτει έναν αχαρτογράφητο, χαμένο παράδεισο, που στην πραγματικότητα είναι ένας σκοτεινός, επικίνδυνος κόσμος στον οποίο μοναδικός κάτοικος είναι ο «συνθετικός» Ντέιβιντ (Μάικλ Φασμπέντερ), επιζώντας της καταδικασμένης αποστολής του Prometheus".

  Μοναδικός επιζών; Δηλαδή να υποθέσουμε πως η Νούμι Ραπάς είναι ήδη πια χαμένη στον «παράδεισο» και στο καστ;

  Η παραγωγή προβλέπεται να ξεκινήσει γυρίσματα 16 εβδομάδων τον Μάρτιο του 2016 στην Αυστραλία και τα ονόματα των Ραπάς και Φασμπέντερ είχαν επιβεβαιωθεί, μέχρι που μας τα χάλασε η σύνοψη.

  Ο Ρίντλεϊ Σκοτ από την άλλη ανακοίνωσε πως μαζί με τον «Προμηθέα» και το «Alien: Covenant» θα υπάρξουν άλλα δυο σίκουελ που θα εξερευνούν το κόνσεπτ των Μηχανικών και θα οδηγήσουν την πλοκή στο κλασικό «Alien» του 1979. «Πιστεύω ότι έχουμε βρει το επόμενο βήμα. Η πρώτη ταινία [«Προμηθέας»] έκανε ένα άλμα μπροστά κι εγώ δεν θέλω να επιστρέψω πίσω. Η υποπλοκή της ήταν πολλά υποσχόμενη και μεγαλεπίβολη, η ερώτηση: ποιος μας δημιούργησε; Δεν νομίζω ότι είμαστε εδώ εξαιτίας ενός ατυχήματος... Πρόκειται για ένα τεράστιο πεδίο σκέψης και αυτό ακριβώς είναι που θέλω να εξερευνήσω. Θέλω να ασχοληθώ με του Μηχανικούς και με το τι σκέφτονταν. Αν οι Μηχανικοί είναι οι πρόδρομοί μας, και ως εκ τούτου ήταν οι δημιουργοί των μορφών ζωής σε μέρη που ήταν βιολογικά δυνατόν, ποιος τους δημιούργησε; Που είναι το μεγάλο αγόρι;», δήλωσε ο Σκοτ και συμπλήρωσε «θα ασχοληθούμε με το λόγο, τα αίτια και τον τρόπο που δημιούργησαν το τέρας».

  Πηγή: cinemag.gr

  Διαβάστε επίσης:

  Σάλος για τη φωτογραφία που ανέβασε η Ματσούκα στο Instagram - Τι απαντά

  Χαμός με ροζ βίντεο μοντέλου

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα