Η fashion blogger απαντά: Η δουλειά μου είναι να κρίνω το στυλ – ΒΙΝΤΕΟ

“Πολύ κακό για το τίποτα τη στιγμή που υπάρχουν άλλα θέματα πολύ πιο ουσιαστικά” δήλωσε η fashion blogger Χρυσάνθη Κιτσινέλη, η οποία είχε σχολιάσει τις γάμπες της Μαρίας Κορινθίου και είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. 

“Βασικά, εμένα η δουλειά μου είναι να κρίνω το στυλ, την εμφάνιση ενός ανθρώπου. Εγώ έχω έρθει εδώ να πω αν αυτή η εμφάνιση έχει σχέση με την τωρινή μόδα, αν κολακεύει έναν άνθρωπο. Ο καθένας μπορεί να το εκλάβει όπως θέλει. Επίσης, έβγαινα για 4η φορά στην τηλεόραση, δεν είμαι δημοσιογράφος, είμαι αυθόρμητη. Καλώς ή κακώς έγινε. Δεν έχω σχολιάσει τίποτα, δεν ασχολούμαι με κανέναν. Η δουλειά μου είναι αυτή, θα συνεχίσω να την κάνω, θα είναι πιο κομψοί οι όροι που θα χρησιμοποιώ” σημείωσε η Χρυσάνθη Κιτσινέλη.

“Έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου και έχω πει ότι ο τρόπος της Χρυσάνθης δεν ήταν σωστός, ήταν άκυρος, λίγο επιθετικός, δεν συμφωνώ. Από εκεί και πέρα, το να βγαίνεις και να λες για μια γυναίκα 38 χρονών με δυο παιδιά, ότι είναι ένα κοριτσάκι που ψάχνει 5 λεπτά δημοσιότητας επίσης θεωρώ ότι είναι άκυρος τρόπος” είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την συνέντευξη της Αντιγόνης Πάντα Χαρβά στο “Down Town”. 

 

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δείτε επίσης:

Η Μπάρμπα πήρε το μέρος της Κορινθίου – ΒΙΝΤΕΟ

Νέο επεισόδιο στο “σίριαλ” με τα… πόδια της Κορινθίου – ΒΙΝΤΕΟ

H Κορινθίου απαντά… για τις γάμπες της – ΒΙΝΤΕΟ

Το ξέσπασμα της Γερμανού: Είναι ρατσιστικό – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση στα “Καλημερούδια” για… τα πόδια της Κορινθίου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ