Οι αποκαλύψεις της Τζένιφερ Λόρενς για τις ερωτικές σκηνές

Για την πρώτη της ερωτική σκηνή με τον συμπρωταγωνιστή της Κρις Πρατ στην νέα της ταινία επιστημονικής φαντασίας «Passenger» μίλησε η Τζένιφερ Λόρενς στο «Hollywood Reporter».

Η 25χρονη ηθοποιός, όπως εξήγησε, ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη τόσο εξαιτίας της απειρίας της σε τέτοιου είδους σκηνές όσο και για το γεγονός ότι ο Πρατ είναι παντρεμένος. «Όλα έγιναν όπως έπρεπε. Κανείς δεν έκανε κάτι λάθος. Απλώς πρόκειται για μία αλλόκοτη εμπειρία», είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως πριν γυρίσει την επίμαχη σκηνή τα ‘τσουξε λίγο παραπάνω. Όμως, όχι μόνο δεν χαλάρωσε αλλά αισθανόταν ιδιαίτερη νευρικότητα.

«Το αλκοόλ μου προκάλεσε περισσότερο άγχος. Όταν πήγα σπίτι σκεφτόμουν, “τι πήγα κι έκανα;”. Ήταν η πρώτη φορά που φίλησα έναν παντρεμένο άντρα και η ενοχή μου είχε προκαλέσει ένα σφίξιμο στο στομάχι» ανέφερε και πρόσθεσε πως πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της προκειμένου να την καθησυχάσει ότι δεν έκανε κάτι κακό. «Ήμουν πολύ ευάλωτη. Νομίζω ότι δεν έχω ξανανιώσει τόσο ευάλωτη στη ζωή μου», συμπλήρωσε. 

 

Δείτε επίσης:

Το αποκαλυπτικό “ατύχημα” της Μενεγάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ