Η Adele αποκαλύπτει πόσο την άλλαξε η μητρότητα – ΦΩΤΟ

Η Adele διανύει μια από τις καλύτερες  επαγγελματικές – μουσικές της περιόδους. Η βρετανίδα σούπερσταρ άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά της και μίλησε για τη μητρότητα που την βοήθησε να αλλάξει ακόμη και την εξωτερική της εμφάνιση.

Η ταλαντούχος τραγουδίστρια επισήμανε πως ο ερχομός του γιού της Angelo είχε μεγάλο αντίκτυπο στο πώς βλέπει η ίδια τον εαυτό της αλλά και τον κόσμο γύρω της.

Μιλώντας, ως καλεσμένη στην εκπομπή του Graham Norton, είπε:  Ο γιος μου με άλλαξε εντελώς με κάθε δυνατό τρόπο είχε συμβεί κάτι μεγαλειώδες στη ζωή μου και δεν το συνειδητοποίησα εξ αρχής.

“Πάντα αναζητούσα κάτι καινούριο και δεν έβρισκα ποτέ τι ήταν αυτό”. Και συνέχισε μιλώντας για το 3 χρονο αγοράκι της: “Mε κάνει να συνειδητοποιώ κάθε στοιχείο της προσωπικότητας ή της εμφάνισης μου που μου αρέσει και δεν μου αρέσει πάνω μου”.

H Adele, η οποία σπάνια μιλάει τόσο ανοιχτά για το παιδί της και την μακροχρόνια σχέση της με τον Simon Konecki, τον πατέρα του παιδιού της δήλωσε: “Noμίζω ότι Simon και εγώ κάνουμε σπουδαία δουλειά με την ανατροφή του παιδιού. Γνωρίζω το πόσο πολύ με άλλαξε η ζωή και πόσο πολύ απέχει η παιδική ηλικία από τη δική μου, αλλά πιστεύω ότι δεν έχω αλλάξει εντελώς”.

Δείτε εδώ τη φώτο με τον γιο της:

 

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την πανέμορφη κόρη του Spice Girl, Mel B- ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ