Ο Μπομπ Ντίλαν ζητά ένοπλη φύλαξη για τις δυο συναυλίες του

Ο διάσημος Αμερικανός τραγουδοποιός Μπομπ Ντίλαν ζήτησε να του παρασχεθεί ένοπλη φύλαξη στο εσωτερικό του θεάτρου Μαντζόνι της Μπολόνια στο οποίο αύριο και μεθαύριο έχουν προγραμματισθεί δύο συναυλίες του.

Όπως υπογραμμίζει η εφημερίδα Corriere della Sera, το αίτημά του οφείλεται στη μεγάλη ανησυχία που έχει προκληθεί παγκοσμίως μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα την περασμένη Παρασκευή στο Παρίσι.

«Οι υπεύθυνοι του θεάτρου Μαντζόνι έκαναν ότι μπορούσαν για να ικανοποιήσουν το αίτημα του καλλιτέχνη. Ήλθαν σε επαφή με ιδιωτική εταιρία φύλαξης η οποία και θα αποστείλει δώδεκα φρουρούς που θα ελέγχουν διαρκώς την κατάσταση, αρχίζοντας από το καμαρίνι του Ντίλαν», προσθέτει η Corriere della Sera.

Ένα μέρος από τους ιδιωτικούς φρουρούς δεν θα φορά κανενός είδους στολή ώστε να μπορεί να εντοπίζει με πιο αποτελεσματικό τρόπο τυχόν υπόπτους.

«Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι στον μέγιστο βαθμό, δεν θα θυμίζουν εκείνα που έχουν υιοθετηθεί έως τώρα σε παρόμοιες συναυλίες. Παράλληλα όμως δεν θέλουμε να προκαλέσουμε πανικό, διότι εξακολουθεί να είναι σε κάθε περιπτωση ένα καλλιτεχνικό γεγονός», δήλωσαν τέλος οι υπεύθυνοι του θεάτρου της Μπολόνια.

 

Δείτε επίσης:

Το σκίτσο του Charlie Hebdo για την επίθεση στο Παρίσι – ΦΩΤΟ

“Είμαστε όλοι μαζί”, έγραψε ο Κάμερον στο βιβλίο συλλυπητηρίων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ