Η Πάλτροου αποκαλύπτει τη δίαιτα αποτοξίνωσης που ακολουθεί

Ποιος δεν θα ήθελε να μοιάσει στην Γκουίνεθ Πάλτροου

Όπως όμως, η ίδια έχει ομολογήσει δεν απέκτησε αυτό το σώμα με κάποιο μαγικό τρόπο, ούτε λόγω των γονιδίων, αλλά επειδή ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής.

Η αλήθεια είναι ότι η γνωστή ηθοποιός ασχολείται αρκετά με τη διατροφή, γι αυτό και έχει γράψει δύο βιβλία με συνταγές και διατροφικές συμβουλές. Στο τελευταίο της βιβλίο η Πάλτροου αποκαλύπτει ποια δίαιτα ακολουθεί και διατηρεί το αψεγάδιαστο σώμα της. 

Το μυστικό της επιτυχία της είναι μια αποτοξίνωση που κάνει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, όπου δεν πίνει καφέ και αλκοόλ και δεν τρώει αυγά, γλουτένη, ζάχαρη κρέας και όλες τις κατεργασμένες τροφές. Όπως υποστηρίζει πάντα η ίδια, αυτή η αποτοξίνωση την αναζωογονεί και τη βοηθάει να διατηρεί το σώμα της σε φόρμα.

Αν και παλιά η Γκουίνεθ Πάλτροου ακολουθούσε τη μακροβιοτική διατροφή, με το που έμεινε έγκυος την εγκατέλειψε, γιατί είχε λιγούρες. Όταν όμως, γέννησε ανακάλυψε με τη συμβουλή του γιατρού της την παραπάνω αποτοξίνωση και από τότε νιώθει ευεξία και γεμάτη ενέργεια.

Πληροφορικά αν θέλετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής καλό είναι να επισκεφτείτε έναν διατροφολόγο, ώστε να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές. 

Και να θυμάστε ότι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, είναι επικίνδυνο όταν ένας άνθρωπος καταναλώνει 500 θερμίδες και πόσο μάλλον όταν αυτές είναι λιγότερες.

Πηγή: jenny.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι σπόντες της Αντέλ για την Τέιλορ Σουίφτ

Χαμός στο “Πρωινό” με Λιάγκα-Σταμάτη με αφορμή την Στικούδη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ