Η Κέιτ Γουίνσλετ απαγόρευσε το photoshop

Στο παρελθόν, έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι κατά του photoshop και οποιασδήποτε επεξεργασίας στην οποία υπόκεινται συνήθως οι φωτογραφίες των celebrity προκειμένου να το αποτέλεσμα να δείχνει τέλειο, αλλά ψεύτικο. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει πράξη τα πιστεύω της.

Έτσι, μέσα στους όρους του συμβολαίου που υπέγραψε μαζί με εταιρεία καλλυντικών στης οποίας την καμπάνια πρωταγωνιστεί, είναι να απαγορεύεται κάθε επεξεργασία των φωτογραφιών της είτε αυτές δείχνουν το πρόσωπο της, είτε το σώμα της.

Όπως εξήγησε, “Είναι πολύ σημαντικό για μένα να δείχνω την πραγματική μου εικόνα γιατί πιστεύω ότι όλοι φέρουμε ευθύνη για τις νεότερες γενιές γυναικών, οι οποίες διαβάζουν περιοδικά, βλέπουν γυναίκες που έχουν πετύχει στην καριέρα τους και αναζητούν πρότυπα. Θα ήθελα λοιπόν να είμαι ειλικρινής μαζί τους ώστε να μπορώ να είμαι ένα πρότυπο για κάποια. Οι νέες γυναίκες πρέπει να είναι δυνατές και είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι’ αυτό”.

Και προφανώς, για την Κέιτ Γουίνσλετ, μέρος αυτής της ευθύνης είναι να προβάλλει το πραγματικό της πρόσωπο και σώμα, όχι κάποια βελτιωμένη και χωρίς ατέλειες εκδοχή τους.

Πηγή: cosmopolitan.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ