Η βασίλισσα Ελισάβετ άνοιξε στο κοινό την γκαρνταρόμπα της – ΦΩΤΟ

Μπορεί να έχει δηλώσει δημόσια ότι δεν ενδιαφέρεται για τη μόδα, ωστόσο η γκαρνταρόμπα της θα παρουσιαστεί σε… έκθεση.

Τα χρυσαφένια κοστούμια, τα εντυπωσιακά καπέλα και, φυσικά, οι κλασικές μαύρες τσάντες αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέρος της εικόνας της βασίλισσας Ελισάβετ!

Το Royal Collection οργανώνει τη μεγαλύτερη δημόσια έκθεση ρούχων της βασίλισσας της Αγγλίας για να σηματοδοτήσει τα 90η γενέθλιά της, την επόμενη χρονιά.

Η έκθεση «Fashioning a Reign: 90 years of Style from The Queen’s Wardrobe» θα παρουσιάζει σημαντικά γεγονότα στη ζωή της και την ιστορία του Βρετανικού έθνους με επίκεντρο το περιεχόμενο της ντουλάπας της.

Η Βασίλισσα έχει δανείσει για τις ανάγκες της έκθεσης 150 από τα αγαπημένα και πιο αξέχαστα ρούχα της, μα��ί και κοσμήματα και τσάντες, από τα παιδικά της χρόνια μέχρι σήμερα.

Ανάμεσά τους θα υπάρχουν σημαντικά κομμάτια που δημιουργήθηκαν από διάσημους σχεδιαστές συμπεριλαμβανομένου του Sir Νόρμαν Χάρτελ και τον Sir Χάρντλι Αμις.

Ο γάμος της με τον πρίγκιπα Φίλιππο, η στέψη και τα ρούχα από τις βασιλικές εκδρομές και επισκέψεις αρχηγών κρατών θα είναι μερικά από τα στοιχεία της έκθεσης.

Η Βασιλική Συλλογή υπόσχεται, επίσης, κάποια βραδινά φορέματα και κομψά σύνολα ημέρας που φόρεσε σε επίσημες εκδηλώσεις και έρχονται σε αντίθεση με τα κοστούμια και τα φανταχτερά φορέματα που φορούσε ως νέα.

«Αν σας δείχναμε μια εικόνα με ένα από τα αγαπημένα ρούχα της βασίλισσας Ελισάβετ, θα ξέρατε αμέσως σε ποια ανήκει. Αυτή είναι η πραγματική δύναμη του προσωπικού στυλ της» αποκαλύπτει ο Στιούαρτ Πάρβιν, ένας από τους αγαπημένους σχεδιαστές της Βασίλισσας, στην Daily Mail.

Πηγή: Daily Mail

 

Διαβάστε επίσης:

Τα τρυφερά λόγια του Αλβάρο για την Αθηνά Ωνάση – ΦΩΤΟ

Αγωνία για τους φανατικούς του “Game of Thrones”

Τι είπε ο πρώην της Μάιλι Σάιρους για τις προκλητικές εμφανίσεις της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ