Δώρα για τον γάμο της Ριμπολόβλεβα – ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που ο γάμος της Κάτιας Ριμπολόβλεβα με τον Juan Sartori βρισκόταν σε εξέλιξη στο Σκορπιό η ποδοσφαιρική ομάδα του Οδυσσέα Νυδρίου, η ομάδα στην οποία πριν από καιρό ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ είχε δωρίσει στολές της Μονακό και μπάλες, επισκέφθηκε τον εκπρόσωπο της οικογένειας Sergey Chernitsyn που βρισκόταν στο Νυδρί και του παρέδωσε συμβολικά δώρα για το γάμο της Κάτιας.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Σπύρος Κτενάς έδωσε ένα καρσάνικο κέντημα ενώ ο επίτιμος πρόεδρος και δημοτικός σύμβουλος, Ευτύχης Ζουριδάκης μία εικόνα του Αγίου Δημητρίου. Μαζί τους ήταν και δύο παίκτες της ομάδας οι οποίοι φορούσαν τις μπλούζες που τους χάρισε ο ιδιοκτήτης του Σκορπιού και της Μονακό και στις οποίες ήταν τυπωμένο και το σήμα του Οδυσσέα Νυδρίου. Και οι δύο εκπρόσωποι μίλησαν με πολύ θερμά λόγια για την προσφορά της οικογένειας στην περιοχή αλλά και ολόκληρη την Λευκάδα και πρότειναν το επόμενο καλοκαίρι να γίνει μία μεγάλη τελετή αδελφοποίησης της Μονακό με την ομάδα του Νυδρίου παρουσία όλων των τοπικών παραγόντων και όχι μόνο.

Τα δώρα θα δοθούν αύριο στο ζευγάρι ενώ ο Sergey Chernitsyn ευχαρίστησε ευγενικά εκ μέρους της οικογένειας τους εκπροσώπους της ομάδας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: lefkadapress.gr

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟ από τον πολιτικό γάμο της Ριμπολόβλεβα

Σήμερα ο γάμος στον Σκορπιό- Φήμες για εγκυμοσύνη της Ριμπολόβλεβα – ΒΙΝΤΕΟ

“Παρέλαση” θαλαμηγών στον Σκορπιό – ΦΩΤΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ