Ο Έλτον Τζον “νίκησε” τον Αγκάσι και τη Στέφι Γκραφ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Έλτον Τζον αντιμετώπισε τους άλλοτε θρύλους, πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες Αντρέ Αγκάσι και Στέφι Γκραφ, σε ένα αυτοσχέδιο γήπεδο τένις, που στήθηκε σε χώρο έξω από το διάσημο ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, Caesars Palace.

Κι ενώ όλοι θα περίμεναν πως ο 68χρονος αστέρας της μουσικής θα υπέκυπτε εύκολα στις αγωνιστικές διαθέσεις του Αγκάσι και της Γκραφ, αυτός τους νίκησε 3-2!

Βέβαια, υπάρχει και μια «λεπτομέρεια», που… μάλλον έκρινε τη διαφορά! Ο Έλτον Τζον, είχε στο πλευρό του το άλλο μεγάλο αστέρι του παρελθόντος, τη θρυλική Μαρτίνα Ναβρατίλοβα.

Όπως ήταν φυσικό, ο αγώνας αυτός μονοπώλησε το ενδιαφέρον της αμερικανικής πόλης και όλα τα φλας των φωτορεπόρτερς.  Ήταν μέρος του τουρνουά Smash Hits, που διοργανώνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς η Μπίλι Τζιν Κινγκ, πρώην νούμερο 1 των γυναικών στο τένις.

Μαζεύτηκαν χιλιάδες κόσμου και συγκεντρώθηκε το ποσό της τάξης του μισού εκατομμυρίου δολαρίων, που θα δοθεί σε ίδρυμα για ασθενείς του AIDS. Ανάμεσα στα άλλα «αστέρια» που αγωνίστηκαν στο τουρνουά ήταν ο Άντι Ρόντικ, ο Τζέιμς Μπλέικ, ο Μάρντι Φις και η οικοδέσποινα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: Twitter/ @MirrorCeleb

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ IBTimes UK

Δείτε επίσης

Το νέο σπίτι-παλάτι των Μπέκαμ – ΦΩΤΟ

Τέιλορ Σουίφτ: Οι φίλες μου είναι ό,τι σημαντικότερο έχω

Η «γυμνή» συναυλία της Μάιλι Σάιρους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ