Έγκυος η Κατερίνα Καραβάτου; – ΒΙΝΤΕΟ

Τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες ότι η Κατερίνα Καραβάτου και ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης, θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αυτές τις φήμες, ωστόσο υπάρχουν κάποια σημάδια που αποκαλύπτουν ότι η ξανθιά παρουσιάστρια κυοφορεί το δεύτερο παιδάκι της.

Αρχικά στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, δεν απάντησε ευθέως στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν είναι έγκυος. Η παρουσιάστρια αμήχανη είπε: «Κάποια πράγματα θέλουν το χρόνο τους για να ειπωθούν» και συνέχισε: «Θέλαμε πάντα μεγάλη οικογένεια με τον Κρατερό αδερφάκι ζητάει επίμονα το τελευταίο διάστημα και η Αέλια».

Μετά την συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου που απάντησε αφήνοντας υπονοούμενα περί εγκυμοσύνης ήρθε η ευχή της Νένας Χρονοπούλου να «φουντώσει» τις φήμες. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και πριν τους αποχαιρετίσει τους ευχήθηκε: «Εγώ να σας πω να είσαστε πολύ καλά, να γιάνετε. Δεν ξέρω γιατί φοράς ριχτό φόρεμα, αλλά αν όλα πάνε καλά και είμαστε καλά… με έναν πόνο». Οι παρουσιαστές έκαναν ότι δεν το άκουσαν και συνέχισαν την εκπομπή.

Αλλά και μία φράση της Κατερίνας Καραβάτου την Κυριακή στον αέρα της εκπομπής προκάλεσε ερωτηματικά.

Τη στιγμή που πήγε να σηκώσει έναν βαρύ δίσκο είπε ασυναίσθητα, τη στιγμή που κρατούσε την κοιλιά της, «Α, δεν μπορώ να τα σηκώσω εγώ, συγγνώμη!».

 

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σχολιάζει το τρέιλερ της Καινούργιου – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοί είναι οι 9 Έλληνες ηθοποιοί που αυτοκτόνησαν – ΦΩΤΟ

Τι είπε η Πάνια για τον Καρβέλα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ