Το νέο κατάστημα παπουτσιών της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ – ΦΩΤΟ

Ποιά γυναίκα δεν έχει ζηλέψει τα παπούτσια της «Κάρι Μπράντσο», από το «Sex & the City

Μετά τη σειρά που παιζόταν για 6 τηλεοπτικές σεζόν και τις 2 ομώνυμες ταινίες, η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, απέκτησε τη δική της σειρά υποδημάτων.

Η επιχειρηματίας, πλέον, Πάρκερ, επέλεξε για κατάστημα πώλησης των δικών της υποδημάτων το αγαπημένο μέρος της τηλεοπτικής «Κάρι», το πολυτελές πολυκατάστημα «Bloomingdales» της Νέας Υόρκης.

Putting her best foot forward! Sarah Jessica Parker looked stunning as she visited Bloomingdale's in New York City to celebrate the launch of her SJP Collection

Για να προωθήσει μάλιστα το προϊόν της, ανέβηκε στη στέγη του καταστήματος, σκαρφάλωσε σε διερχόμενο ταξί και τρέλανε τις φαν της που είχαν κάνει ουρά για να αγοράσουν τα παπούτσια της.

Μάλιστα, η κοσμοσυρροή ήταν τόση, που η Σάρα Τζέσικα έμεινε ώρες στο κατάστημα να συνομιλεί με πελάτισσες και να υπογράφει στη σόλα των παπουτσιών που αγόραζαν!

Πριν λίγους μήνες η ηθοποιός είχε βρεθεί στο πολυκατάστημα και είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της στο instagram την ώρα που αποχωρούσε κρατώντας μία χάρτινη τσάντα από το γνωστό πολυκατάστημα.

She's well-heeled: The shoe lover displayed her sparkly heels for all to see

The moment they've been waiting for: SJP couldn't hide her smile while signing autographs for fans purchasing shoes from her new collection

Πηγή: Daily Mail

 

Διαβάστε επίσης:

Η Δούκισσα Νομικού καστανή – ΦΩΤΟ

Ποια διάσημη τραγουδίστρια πόζαρε με εσώρουχα στα 47 της; – ΦΩΤΟ

Ποια σταρ συνέλαβε ο φακός να κυκλοφορεί με… παντόφλες; – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ