Ο “Mr Grey” πουλάει το σπίτι του – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες στον κόσμο και από τους πλέον περιζήτητους ηθοποιούς.

Ο Jamie Dornan, πρωταγωνιστής του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», μετά την επιτυχία του πρώτου μέρους της ταινίας κατάφερε να αγοράσει με μέρος της αμοιβής του ένα νεοκλασικό εξοχικό περασμένου αιώνα στην πολύ πλούσια περιοχή των Cotswolds στην Μ. Βρετανία.

2C60135F00000578-0-image-a-114_1442400926387

Ο «Mr Grey», όμως, αποφάσισε να πουλήσει την εξοχική του κατοικία και μάλιστα αδρά, αφού το πωλητήριο αγγίζει το ποσό του μισού εκατομμυρίου λίρες.

Ο διάσημος ηθοποιός από ότι φαίνεται έχει επιχειρηματικό δαιμόνιο, αφού ο λόγος που αποφάσισε να πουλήσει τώρα το σπίτι είναι γιατί ότι οι τιμές στην περιοχή ανεβαίνουν.

2C6013DB00000578-0-image-a-119_1442400946297

Ωστόσο, και οι απαιτήσεις της καριέρας του είναι αυτές που δεν επιτρέπουν στον ηθοποιό να απολαύσει μαζί με την σύζυγό του το εξοχικό του.

Ήδη το τρέιλερ της καινούργιας ταινίας  των «Πενήντα αποχρώσεων του γκρι» κάνει ήδη το γύρω του κόσμου, πράγμα που από ότι φαίνεται θα “φουσκώσει” ακόμα περισσότερο το πορτοφόλι του Dornan, ο οποίος σίγουρα θα μπορέσει να αγοράσει μία καινούργια αρκετά πιο πολυτελή εξοχική κατοικία.

In good company: The abode is in a very desirable area since it's just a few miles away from Prince Charles' Highgrove mansion

 

Δείτε το teaser για την δεύτερη ταινία των Αποχρώσεων:

Πηγή: Daily Mail

 

 

Διαβάστε επίσης:

Η Τάιρα Μπανκς έβαλε τα κλάματα – ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσιαστής έφτυσε ηθοποιό του Χόλιγουντ – ΒΙΝΤΕΟ

Η Βικτόρια Μπέκαμ αφαίρεσε το τατουάζ της για τον Ντέιβιντ – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ