Συμβουλές από τη Μιράντα Κερ για να κόψετε τη ζάχαρη

Ακολουθήστε τα tips της σταρ του μόντελινγκ Μιράντα Κερ και δείτε διαφορά όχι μόνο στη γραμμή σας, αλλά και στην όψη της επιδερμίδας σας.

«Όταν εφοδιάζεις τον οργανισμό σου με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, τότε νιώθεις απίστευτη ευεξία, γι’ αυτό και δεν χρειάζεσαι τη ζάχαρη» δηλώνει η Μιράντα Κερ. Η ίδια έχει υιοθετήσει ένα μενού πλούσιο σε πρωτεΐνη και superfoods που ανεβάζουν την ενέργειά της στα ύψη και θωρακίζουν το ανοσοποιητικό. Κόβοντας εντελώς τη ζάχαρη, διατηρεί την επίπεδη κοιλιά της χωρίς κόπο, ενώ έχει παρατηρήσει πως και το πρόσωπό της λάμπει πιο πολύ από κάθε άλλη φορά.

Δείτε τι κάνει η ίδια.

Αποφεύγει τα αναψυκτικά

«Αντίθετα πίνω πολύ νερό, στο οποίο δίνω πιο… ενδιαφέρουσα γεύση προσθέτοντας φύλλα μέντας, φέτες λεμονιού ή πορτοκαλιού ή λωρίδες από αγγούρι. Έτσι ξεκινάω την ημέρα μου κάθε φορά».

Τρώει γιαούρτι με φρέσκα φρούτα

«Δεν επιλέγω επιδόρπια γιαουρτιού που συνήθως περιέχουν γλυκαντικές ουσίες. Προτιμώ να προσθέτω σε ένα πλήρες γιαούρτι μπανάνα, φράουλες, ή μήλο».

Αντικατέστησε τη ζάχαρη με σιρόπι αγαύης

«Ρίχνω λίγες σταγόνες στο τσάι μου. Γενικά πίνω πολλά φλιτζάνια στη διάρκεια της ημέρας».

Λέει «όχι» στην κέτσαπ

«Όσο περίεργο και αν ακούγεται, η κέτσαπ περιέχει ζάχαρη. Φτιάξτε μόνες σας μια σάλτσα με φρέσκες ντομάτες, κρεμμύδι, χυμό λάιμ και τσίλι σε σκόνη. Είναι τόσο απλό και υγιεινό».

Χρησιμοποιεί πολλά μπαχαρικά

«Η κανέλα έχει πολύ γλυκιά γεύση. Ρίξτε 1 κ.γ. στον καφέ σας και πραγματικά δεν θα έχετε ανάγκη από ζάχαρη».

Η Μιράντα Κερ μάς δίνει και μια εικόνα από το καθημερινό της μενού:

Πρωινό: Ομελέτα με αβοκάντο, θαλασσινό αλάτι και έλαιο μακαντέμια.

Μεσημεριανό: Ψητό κοτόπουλο σχάρας με πράσινα λαχανικά.

Βραδινό: Σαλάτα κινόα με σπανάκι, αμύγδαλα και κοτόπουλο σοταρισμένο σε λάδι καρύδας και κουρκουμά.

Σνακ: Αμύγδαλα, γκότζι μπέρι, βατόμουρα. «Η αγαπημένη μου λιχουδιά είναι να αλοίφω βούτυρο αμυγδάλου σε φέτες μήλου» σχολιάζει η ίδια.

Πηγή: elle.gr

Δείτε επίσης:

Βερύκιος: Αρπαχτήκαμε με την Σπυροπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ