Ονόματα εμπνευσμένα από το “Game of Thrones”

Η μόδα επιτάσσει νέα «πηγή» για την ονοματοδοσία των παιδιών. Έτσι όσοι είναι φανατικοί του Game of Thrones δίνουν στο νεογέννητό τους το όνομα ενός από τους αγαπημένους ήρωες του σίριαλ φαινόμενο.

Με τον τρόπο αυτό φαίνεται ότι σκέφτονται οι νέοι γονείς στο Ηνωμένο Βασίλειο που για να δείξουν την αφοσίωσή τους στη σειρά τη χρονιά που πέρασε, διάλεξαν ονόματα για τα βλαστάρια τους από το Game of Thrones, σύμφωνα με τη λίστα με τα πιο δημοφιλή ονόματα μωρών στην Αγγλία και την Ουαλία, που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

 Με βάση τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου τα ονόματα  Όλιβερ και Αμέλια ήταν τα πιο δημοφιλή για δεύτερη συνεχή χρονιά.

 Όσο για τα ονόματα που είναι εμπνευσμένα από το Game of Thrones – οι γονείς προτιμούν το Άρια, Καλίσι και Τίριον, ενώ το όνομα Χάρπερ (ίσως μετά την Χάρπερ Μπέκαμ), ή την μυθιστοριογράφο Χάρπερ Λι) έχει δει τη μεγαλύτερη άνοδο σε δημοτικότητα, ως όνομα για κορίτσι. Αντίστοιχα το Ντέξτερ έχει δει μια τεράστια αύξηση στις προτιμήσεις για όνομα αγοριών.

Τα νεοεισερχόμενα ονόματα στη λίστα είναι τα Ρόμπιν, Νάνσι και Λότι για τα κορίτσια και Τζάκσον, Τζόι και Έλις για τα αγόρια.

 

Δείτε επίσης:

Η τούμπα του “αγγέλου” της Victoria Secret – BINTEO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ