Θα τραγουδήσει ξανά Μίκη Θεοδωράκη ο Σάκης Ρουβάς;

Μετά την εμφάνισή του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης τον περασμένο Μάιο, όπου ερμήνευσε ο «Άξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη, φαίνεται ότι ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να περιλάβει στο ρεπερτόριο του το κλασικό τραγούδι.

Ο ποπ σταρ είναι έτοιμος να κάνει το ερχόμενο Σάββατο εμφάνιση- έκπληξη στο πλευρό της παγκοσμίου φήμης σοπράνο, Σόνιας Θεοδωρίδου, η οποία μαζί με την περίφημη ορχήστρα Mobile και τη χορωδία Μελωδοί συμμετέχει στις Ιωνικές Γιορτές του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Η συναυλία έχει οριστεί για τις 9 το βράδυ στο άλσος της περιοχής, με τους σπουδαίους καλλιτέχνες να παρουσιάζουν ένα μουσικό οδοιπορικό με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, Λούτσιο Ντάλα, Μάνου Χατζηδάκη και Ενιο Μορικόνε.

Η μουσική διεύθυνση θα φέρει την υπογραφή του Θεόδωρου Ορφανίδη, ο οποίος στηρίζει ενεργά την απόφαση του Σάκη Ρουβά να ασχοληθεί με το κλασικό ρεπερτόριο, κάτι που αποδείχτηκε από την πρώτη συνεργασία τους, όταν ο ποπ στα ερμήνευσε τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη «Ένα το χελιδόνι», «Άξιον Εστί», «Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ».

Βέβαια το θέμα είναι ότι ο Σάκης έχει δεσμευτεί να μην εμφανιστεί πουθενά έως τις 11 Σεπτεμβρίου, όταν θα παρουσιάσει τα «10 πιο θετικά τραγούδια της ζωής του» στη μεγάλη γιορτή γνωστής εταιρίας χυμών.

Εκτός κι αν μία τέτοια συνεργασία δεν επηρεάζει τη συμφωνία του με τους διοργανωτές του μεγάλου event.

Πηγή: Espresso

 

Διαβάστε επίσης:

Η selfie του Μίκη Θεοδωράκη με τον Σάκη Ρουβά – ΦΩΤΟ

Ρουβάς: Βίωσα μία κορυφαία στιγμή… – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινημένος ο Ρουβάς μετά τη συναυλία: Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία

Ο Σάκης Ρουβάς ερμηνεύει το “Άξιον Εστί” – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ