Διαζύγιο… σοκ στο Χόλιγουντ- Χωρίζουν Κέρμιτ και Μις Πίγκυ

Ένα ακόμη διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ, ο Κέρμιτ και η Μις Πίγκυ, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ένα μόλις μήνα πριν το δημοφιλές τηλεοπτικό σόου “The Muppets” επιστρέψει στις οθόνες.

Σε κοινή τους ανακοίνωση που ανήρτησαν στο Διαδίκτυο, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χωρίζει, αλλά θα συνεχίσει την τηλεοπτική συνεργασία.

“Έπειτα από προσεκτική σκέψη, λεπτομερή εξέταση και αξιοσημείωτους καβγάδες, ο Κέρμιτ ο Βάτραχος και moi λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να λήξουμε την ρομαντική μας σχέση”, έγραψε η Μις Πίγκυ στη σελίδα της στο Facebook.

Και πρόσθεσε: “οι προσωπικές μας ζωές είναι τώρα ξεχωριστές και θα βγαίνουμε με άλλους… γουρούνια, βατράχους κλπ. Αυτό είναι το μοναδικό μας σχόλιο για το ιδιωτικό αυτό ζήτημα… εκτός αν δεχτούμε μία ικανοποιητική προσφορά”.

Η επανέκδοση του διάσημου σόου θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο από το ABC, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στη νέα εκδοχή της σειράς, η Μις Πίγκυ θα έχει το δικό της μεταμεσονύχτιο τοκ σόου, του οποίου εκτελεστικός παραγωγός θα είναι ο Κέρμιτ και στους προσκεκλημένους της θα περιλαμβάνονται διασημότητες όπως η ηθοποιός Ριζ Γουίδερσπουν.

Διαβάστε επίσης.

Οι μεγάλοι έρωτες του Φρανκ Σινάτρα

Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ