Σε κέντρο περίθαλψης ασθενών η κόρη της Χιούστον

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, κόρη της εκλιπούσης τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον, μεταφέρθηκε σε κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο, πέντε μήνες αφότου βρέθηκε αναίσθητη μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της, ανακοίνωσε χθες η οικογένειά της, η οποία μάλιστα κατέθεσε αγωγή για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και κλοπή εναντίον του συντρόφου της διεκδικώντας αποζημίωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η 22χρονη είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο στα τέλη Ιανουαρίου έχοντας βρεθεί αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της σε προάστιο της Ατλάντα των ΗΠΑ. Τοποθετήθηκε σε τεχνητό κώμα και λίγο αργότερα η οικογένειά της ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη.

Ελάχιστες πληροφορίες έχουν δοθεί επισήμως στη δημοσιότητα σχετικά με την κατάστασή της αλλά φέρεται ότι έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία κι ότι μετά το περιστατικό υποστηρίζεται μηχανικά.

“Παρά τη σημαντική ιατρική φροντίδα σε διάφορα ιδρύματα, η κατάσταση της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν συνέχισε να επιδεινώνεται. Από σήμερα θα νοσηλεύεται σε κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο. Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τις προσευχές τους. (Η Μπόμπι Κριστίνα) βρίσκεται πλέον στα χέρια του Θεού”, αναφέρει η ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε από την Πατ Χιούστον, την θεία της Μπόμπι Κριστίνα, εκ μέρους της οικογενείας.

Η Μπόμπι Κριστίνα είναι κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον και του πρώην συζύγου της, τραγουδιστή της R&B Μπόμπι Μπράουν.

Η μητέρα της είχε επίσης βρεθεί αναίσθητη μέσα σε μπανιέρα ξενοδοχείου του Μπέβερλι Χιλς τον Φεβρουάριο του 2012.

Η Μπόμπι Κριστίνα, η οποία κληρονόμησε την περιουσία της μητέρας της, βρέθηκε αναίσθητη τον Ιανουάριο από τον σύντροφό της Νικ Γκόρντον και έναν φίλο του.

Ο Γκόρντον κατηγορείται ότι προκάλεσε απειλητικά για τη ζωή της τραύματα στην Μπόμπι Κριστίνα και ότι αφαίρεσε ποσά από τον τραπεζικό της λογαριασμό όσο εκείνη βρισκόταν σε κώμα.

Στην αγωγή που κατέθεσε, η οικογένειά της υποστηρίζει ότι στις 31 Ιανουαρίου η Μπόμπι Κριστίνα καυγάδησε με τον Γκόρντον κι αργότερα βρέθηκε “αναίσθητη και πεσμένη μπρόμυτα μέσα στη μπανιέρα, με το στόμα πρησμένο και με σπασμένο ένα δόντι”.

Ο Γκόρντον ανατράφηκε ουσιαστικά από την Γουίτνεϊ Χιούστον κι ήταν ανεπίσημα θετός γιος της. Ξεκίνησε να βγαίνει με την Μπόμπι Κριστίνα μετά τον θάνατο της τραγουδίστριας. Στην αγωγή αναφέρεται ότι χτυπούσε την Μπόμπι Κριστίνα κι επιχείρησε να πάρει τον έλεγχο της μεγάλης κληρονομιάς της.

“Ακόμη και μετά την μεταφορά της Μπράουν στο νοσοκομείο κι ενώ βρισκόταν σε κώμα, ο Γκόρντον απέκτησε πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό της και αφαίρεσε 11.000 δολάρια”, αναφέρεται στην αγωγή.

Τον Φεβρουάριο, η οικογένεια απαγόρευσε στον Γκόρντον να επισκέπτεται την Μπόμπι Κριστίνα στο νοσοκομείο.

Πηγή: Έθνος 

 

Δείτε επίσης:

Σε τεχνητό κώμα η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ