Όχι του Ρέντφορντ στην μεγάλη παραγωγή για την 11η Σεπτεμβρίου

Συμπληρώθηκε σχεδόν μια δεκαετία από το κινηματογραφικό θρίλερ «11η Σεπτεμβρίου» και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ αποφάσισε να μην σκηνοθετήσει τη νέα ταινία με τίτλο «Against All Enemies».

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Ρέντφορντ εγκατέλειψε το σχέδιο, γιατί διαφώνησε με τον τρόπο που παρουσιάζονται τα τρομοκρατικά χτυπήματα. Όμως, η αλήθεια μάλλον βρίσκεται αλλού, αφού ο ηθοποιός το φθινόπωρο, οπότε και θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, πρέπει να συμμετάσχει στην προώθηση της ταινίας του Κεν Κουάπις «A Walk in the Woods», στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Το “Against All Enemies” βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Ρίσταρντ Κλαρκ, ο οποίος είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση Μπους ότι αγνόησε σημαντικές ενδείξεις πληροφοριών σχετικά με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Το σενάριο υπογράφει ο Τζέιμι Βάντερμπιλτ και ταιριάζει απόλυτα με τις πολιτικές πεποιθήσεις του Ρέντφορντ. Από το “Όλοι οι ‘Ανθρωποι του Προέδρου” μέχρι το “Lions for Lambs to Truth”, ο Ρέντφορντ επιδιώκει να μιλά για ιστορίες που αμφισβητούν το πολιτικό κατεστημένο. Αλλά η ταινία «A Walk in the Woods» είναι μια προσωπική ταινία γι αυτόν και την αλήθεια. Συμπρωταγωνιστούν η Κέιτ Μπλάνσετ και η Ελίζαμπεθ Μος.

Προφανώς, ο Ρέντφορντ δεν είχε αρκετό για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του και για τα τρία έργα, αφού το φθινόπωρο θα συμμετάσχει και στην παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ του BBC, μαζί με τον Τζακ Γουάιτ και τον “Τ Μπον” Μπουρνέτ.

Δείτε επίσης:

Ρέντφορντ: Θα ήταν υπέροχο να είμαι υποψήφιος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ