Ο πρίγκιπας Χάρι φλερτάρει με γνωστή ηθοποιό – ΦΩΤΟ

Ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίζεται ότι μετά τον χωρισμό του από την 26χρονη Cressida Βonas, απολαμβάνει την ελευθερία του και ότι δεν αναζητά νέο έρωτα. Φαίνεται όμως, ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στις γοητευτικές παρουσίες, όταν του δίνεται η ευκαιρία να βρεθεί κοντά τους.

Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 30χρονος πρίγκιπας, φλερτάρει με την νεαρή ηθοποιό της βρετανικής σειράς «Doctor Who», Jenna Coleman.

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε πάρτι μετά από φιλανθρωπικό αγώνα πόλο, και κάθισαν μαζί, ενώ κάποια στιγμή, ο πρίγκιπας Χάρι, άπλωσε το χέρι του στο γόνατο της Coleman, δείχνοντας να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

«Ο Χάρι πήρε από το χέρι την Jenna μακριά από το πλήθος. Κάθισαν μόνοι και συζήτησαν», αναφέρει πηγή στη Daily Mail. Ένας άλλος καλεσμένος φέρεται να δήλωσε: «Όλοι χόρευαν μέσα, αλλά ο πρίγκιπας και η Τζένα κάθονταν μαζί με κάποιους άλλους. Ο Χάρι φαινόταν ότι ήθελε να της μιλήσει ιδιαιτέρως!».

Πρόσφατα χωρισμένη είναι και η 29χρονη ηθοποιός Jenna Coleman, η οποία διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με τον 28χρονο Richard Madden, ηθοποιό του «Game Of Thrones», αλλά πριν από λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει.

Μάλιστα, η ηθοποιός πρόσφατα κατατάχτηκε στην 32η θέση με τις πιο ελκυστικές γυναίκες στον κόσμο.

Η Jenna, όμως, δεν είναι η μοναδική γυναίκα που σκέφτεται ο πρίγκιπας Χάρι. Τέσσερις μέρες μετά την συνάντηση τους, στον φιλανθρωπικό αγώνα του πόλο, ο Χάρι πήγε στο θέατρο να δει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η πρώην σύντροφός του, Cressida Bonas.

Ήταν μαζί για δύο χρόνια, αλλά πέρυσι την άνοιξη αποφάσισαν να χωρίσουν. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Bonas δεν άντεξε το γεγονός ότι όλοι την αντιμετώπιζαν ως το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι και θέλησε να επικεντρωθεί στην καριέρα της.

Πηγή: Daily Mail

 

Διαβάστε επίσης:

100.000 δολάρια για μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Φώτης Σπύρος: Δεν αφορά κανέναν τι κάνω στο κρεβάτι μου – ΒΙΝΤΕΟ

Στο δικαστήριο η κόρη της Ναθαναήλ με Μητρόπουλο και Χρονοπούλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ