Ο Τζόνι Ντεπ θα διαφημίσει άρωμα

Είναι γνωστό ότι ο Τζόνι Ντεπ επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «’Αρωμα. Η Ιστορία ενός Δολοφόνου», βασισμένη στο βιβλίο του Πάτρικ Ζίσκιντ «Το ‘Αρωμα».

Μπορεί τελικά το σχέδιο να μην ευόδωσε, αλλά οι φαν του Τζόνι Ντεπ μπορούν να χαίρονται αφού εννέα χρόνια αργότερα στη ζωή του μπαίνει ένα άλλο… άρωμα. Όπως ανακοινώθηκε πρόκειται να γίνει το πρόσωπο για το νέο άρωμα του Κριστιάν Ντιορ.

Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο μόδας είναι η πρώτη φορά που ο Ντεπ θα γίνει το πρόσωπο ενός αρώματος.

Συγκεκριμένα θα πρωταγωνιστήσει στη διαφήμιση ενός ανδρικού αρώματος, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, πρόκειται όμως να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Το νέο άρωμα δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό – δημιουργό της LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, Φρανσουά Ντεμασί.

Σύμφωνα με την Λουίζ Ροζέν ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της The Message Inc, -εταιρεία συμβούλων με έδρα το Παρίσι για τις μάρκες πολυτελείας-, η συμμετοχή του Ντεπ στην προώθηση του αρώματος είναι μία «μεγάλη είδηση για τον οίκο Ντιορ».

«Ο Τζόνι Ντεπ είναι ένας διάσημος εκκεντρικός. Οι οίκοι αρωμάτων καλούνται να λύσουν ένα αντιφατικό αίνιγμα. Πώς θα ευχαριστήσουν όλο και περισσότερους ώστε να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις τους και ταυτόχρονα το άρωμά τους να είναι πρωτότυπο και μοναδικό για τον καθένα» τόνισε η κ. Ροζέν.

Ο Ντεπ που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, έχει ένα ιδιαίτερο εκκεντρικό στιλ τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην προσωπική του ζωή και όπως επισημαίνει η κ. Ροζέν είναι ο τελευταίος που θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος ότι θα υπέγραφε ένα άρωμα»

Πηγές που επικαλείται το WWD (Women’s Wear Daily), αναφέρουν ότι η αμοιβή του Τζόνι Ντεπ θα κυμανθεί μεταξύ των 3 έως 5 εκατομμύρια δολαρίων.

Το νέο άρωμα θα ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο του Dior, το οποίο περιλαμβάνει Eau Sauvage, Dior Homme και Dior Homme Sport.

‘Αλλοι πρεσβευτές της μάρκας είναι η Σαλίζ Θερόν, η Νάταλι Πόρτμαν, η Τζένιφερ Λόρενς, ο Ρόμπερτ Πάτισον και η Εύα Χερτζίκοβα.

Με τη συμμετοχή του στον οίκο Ντιόρ, ο Ντεπ γίνεται μέρος της συνεχώς αναπτυσσόμενης λίστας των διασημοτήτων που εμφανίζονται σε διαφημίσεις αρωμάτων.

Μόλις τον περασμένο μήνα, για παράδειγμα, ανακοινώθηκε ότι η Στέισι Μάρτιν θα πρωταγωνιστήσει στο άρωμα της Miu Miu, η Ντρι Χέμινγουεϊ έγινε το πρόσωπο της Chloé Eau de Parfum και ο Λίαμ Χέμσγουορθ θα πρωταγωνιστήσει στην καλοκαιρινή ευρωπαϊκή διαφημιστική καμπάνια της Diesel Parfums.

Δείτε επίσης:

Ο Τζόνι Ντεπ κινδυνεύει με φυλάκιση

Εγκατέλειψε τα γυρίσματα των πειρατών της Καραϊβικής ο Τζόνι Ντεπ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ