Η Πετρουλάκη για τη χρήση αναβολικών που της “χρεώνουν” – ΦΩΤΟ

Η Ελένη Πετρουλάκη φωτογραφήθηκε με μαγιό για το περιοδικό ΕΓΩ! Weekly .

Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Πολλοί θεωρούν ότι δεν γίνεται να αποκτήσεις ένα καλό σώμα χωρίς να κάνεις χρήση αναβολικών. 

«Όχι τα αναβολικά είναι φάρμακα. Δεν μπορεί να είναι ένας άνθρωπος επί χρόνια fit και να παίρνει αναβολικά. Όταν κάνεις γυμναστική από την παιδική σου ηλικία, δημιουργείς μια βάση. Από εκεί και πέρα είναι πολύ εύκολο να τη διατηρήσεις». 

Έχουν κατηγορήσει ακόμα και εσένα για χρήση αναβολικών.

«Έχουν πει μέχρι και ότι έκανα πλαστική μετά τις γέννες μου. Για τον καθένα λένε πια ότι θέλουν. Πλέον δεν με ενοχλεί τίποτα. Κρατώ πάντα αυτό που έλεγε η γιαγιά μου. «Τα ψηλά κυπαρίσσια χτυπούν οι άνεμοι». Είναι λογικό να ασχολείται κάποιος μαζί σου όταν κάνεις κάτι διαφορετικό. Ξέρω πια πως όσο πιο πολλά επιτυγχάνεις σε επαγγελματικό επίπεδο τόσα περισσότερα θα ακούσεις. Εμένα με ενδιαφέρει να αποτελώ ένα κίνητρο για τις υπόλοιπες γυναίκες, αποδεικνύοντας τους, ότι ακόμα και αν έχεις τέσσερα παιδιά,όπως εγώ,μπορείς να προσέξεις τον εαυτό σου. Όταν,π.χ πηγαίνω τα παιδιά μου για προπόνηση,κάνω και εγώ. Είναι θέμα διάθεσης και πειθαρχίας. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά δικαιολογίες».

 

 

Είσαι από τις ελάχιστες γυναίκες που διατηρούν ένα εξαιρετικά καλλίγραμμο σώμα και μετά τα 40 τους.

Είναι ό,τι πιο δύσκολο. Όταν είσαι σε μικρότερη ηλικία, σε ενδιαφέρει πρωτίστως η εμφάνισή σου. Είναι έυκολο όταν δεν έχεις άλλες υποχρεώσεις. Υπάρχει άπειρος ελεύθερος χρόνος για να πας σε γυμναστήριο, να περιποοιηθείς τον εαυτό σου. Ωστόσο νιώθω ότι στα 44 μου έχω την ίδια ενέργεια όπως όταν ήμνουν 20 ετών.

Προσέχεις ιδιαίτερα την εμφάνισή σου.

Για τον εαυτό μου και τον σύντροφό μου. Έχω ξεπεράσει το άγχος του τι θα πει ο οποιοσδήποτε άλλος.

Τι απαιτείται για να δημιουργήσεις ένα καλλίγραμμο σώμα;

Πρωτίστως πειθαρχία. Το απαραίτητο τρίπτυχο είναι «σωστή διατροφή-άσκηση-συμπληρώματα». Η διατροφή μας δεν είναι επαρκής. Δεν γίνετια να καλύψει τις ανάγκες μας για δύναμη, ενέργεια και αντοχή. Θα πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος ότι είναι διαφορετικά τα συμπληρώματα διατροφής, οι βιταμίνες δηλαδή, και οι πρωτεΐνες, από τα αναβολικά. Οι περισσότεροι έχουν μια λάθος αντίληψη και πιστεύουν ότι τα πρώτα προκαλούν βλάβες στο συκώτι. Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτό.

Ποια δίαιτα θα πρέπει να ακολουθήσει όποιος θέλει να χάσει κιλά;

Καταρχήν αποφεύγουμε τους υδατάνθρακες το βράδυ, περιορίζοντας τους μόνο στο πρωινό και μεσημεριανό μας γεύμα. Καλό είναι το πρωινό να περιλαμβάνει μούσλι με δημητριακά ολικής άλεσης, γιαούρτι με 2% λιπαρά, ξηρούς καρπούς και φρέσκα φρούτα και να αντικαθιστούμε το δεκατιανό με ένα ρόφημα πρωτεΐνης. Το μεσημεριανό θα πρέπει να αποτελείται από ψητό κοτόπουλο, βραστή πατάτα ή ρύζι και λαχανικά. Για το απογευματινό επιλέγουμε ένα γιαούρτι 2%, μία μπάρα δημητριακών ή ένα milkshake πρωτεΐνης και το βράδυ μόνο κρέας με σαλάτα. Οι υδατάνθρακες είναι απαραίτητοι το πρωί για πρόσληψη ενέργειας- ποτέ το βράδυ!

Πηγή: ΕΓΩ! Weekly

Δείτε επίσης:

Πετρουλάκη: Έχω καεί από “φίλες” μου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ