Πώς επέλεξε το νέο του όνομα ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν;

Δύο χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να επιλέξει ο πατριός της Κιμ Καρντάσιαν, Μπρους Τζένερ, το όνομα που θα χρησιμοποιούσε όταν θα ολοκληρωνόταν η μεταμόρφωσή του σε γυναίκα, αλλά τελικά τα αμερικανικά καλλιστεία τον βοήθησαν να καταλήξει στο «Κέιτλιν».

Ο Αμερικανός ολυμπιονίκης έκανε το ντεμπούτο του ως γοητευτική 65άρα τη Δευτέρα στο εξώφυλλο του «Vanity Fair», προκαλώντας χείμαρρο αντιδράσεων. Την εντυπωσιακή φωτογράφηση συνόδευε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, με την Κέιτλιν να μιλά για όλους και για όλα.

Όσον αφορά στην επιλογή του ονόματός της, είπε στο περιοδικό: «Δεν είναι εύκολο να διαλέξεις ένα όνομα που να αντιπροσωπεύει τον πραγματικό σου εαυτό. Το σκεφτόμουν εδώ και δύο χρόνια».

Προσπάθησε μάλιστα να πάρει ιδέες παρακολουθώντας τα αμερικανικά καλλιστεία «Μις Αμέρικα» και συγκρίνοντας τα ονόματα των διαγωνιζόμενων μεταξύ τους. Αν και της άρεσαν αρκετά το Χέδερ και το Κάθι, το Κέιτλιν ήταν αυτό που έμεινε στο μυαλό της.

Ωστόσο, η απόφασή της οριστικοποιήθηκε όταν η βοηθός της Ρόντα της πρότεινε το ίδιο όνομα και η ίδια θεώρησε τη σύμπτωση καλό οιωνό.

Σε ότι αφορά την ορθογραφία του ονόματος, ενώ στα αγγλικά το πρώτο γράμμα είναι το «K», η Κέιτλιν επέλεξε να ξεχωρίσει από τα άλλα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν, που έχει εμμονή με το γράμμα «Κ», και να επιλέξει το πιο εναλλακτικό «C», δηλαδή Caitlyn αντί για Kaitlyn.

Πηγή: Vanity Fair

 

Διαβάστε επίσης:

1 εκατ. followers για τον πατριό της Καρντάσιαν

Χαμός στα social media με τον Μπρους Τζένερ που έγινε Κέιτλιν

O πατριός της Καρντάσιαν είναι πλέον φτυστός η Τζέσικα Λανγκ – ΦΩΤΟ

Ο πατριός της Καρντάσιαν έγινε γυναίκα – BINTEO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ