Οι «50 αποχρώσεις του γκρι» επιστρέφουν με νέο βιβλίο

Όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι φανς των «Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι», μία από τις μεγαλύτερες επιφυλάξεις της Άνα σχετικά με τη σχέση της με τον Κρίστιαν είναι ότι αισθάνεται πως ο ιππότης της δεν θα ανοίξει ποτέ την «πανοπλία» της καρδιά του σ’ αυτήν. Ότι δηλαδή δεν έχουν αρκετή συναισθηματική οικειότητα μεταξύ τους! Κι αυτό είναι ένα γεγονός από την πλευρά της.

Γι αυτό το λόγο η συγγραφέας της σειράς των βιβλίων Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι, E. Λ. Τζέιμς, είναι έτοιμη να το διορθώσει αν όχι για την κ. Στιλ (Αναστάζια – ‘Ανα Στιλ), σίγουρα όμως για τους αναγνώστες και τον εαυτό της. Έτσι ξαφνικά η κ. Τζέιμς ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο με την ιστορία των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι, αλλά από την οπτική του Κρίστιαν (Γκρέι).

 

Το βιβλίο, θα έχει τον τίτλο “Γκρέι” «Grey», και θα κυκλοφορήσει σε λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες, έτσι ώστε πραγματικά να ακυρώσει οτιδήποτε άλλο έχουν προγραμματίσει οι οπαδοί της τριλογίας να διαβάσουν αυτό το καλοκαίρι, ή τουλάχιστον να προετοιμαστούν για ένα ακόμη βιβλίο. Μάλιστα, σύμφωνα με το Cosmopolitan, το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου, ημέρα των γενεθλίων του Κρίστιαν Γκρέι.

Σε δελτίο Τύπου που συνοδεύει το tweet της Τζέιμς, από τον εκδοτικό της οίκο Random House επισημαίνει ότι η συγγραφέας πήρε την απόφαση αυτή για τους φανατικούς των βιβλίων της λέγοντας ότι «οι αναγνώστες το ζήτησαν … και το ζήτησαν … και το ζήτησαν ξανά και ξανά να γίνει κάτι τέτοιο».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, η συγγραφέας φέρεται να δήλωσε ότι «ο Κρίστιαν είναι σύνθετος χαρακτήρας», συγκρατημένος και ταυτόχρονα υπερβολικός. «Οι αναγνώστες μένουν πάντα γοητευμένοι από τις επιθυμίες και τα κίνητρά του, καθώς και από το ταραγμένο παρελθόν του» συνεχίζει. «Επίσης, σε μία σχέση ποτέ κανείς δεν γνωρίζει προς τα πού πάει. Υπάρχουν πάντα δύο πλευρές σε κάθε ιστορία» καταλήγει η κ. Τζέιμς.

Δείτε επίσης:

Αντιδράσεις από το χιούμορ της Ντακότα Τζόνσον για τους τζιχαντιστές – ΒΙΝΤΕΟ

Οι 50 αποχρώσεις… της Disney – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ