Απών ο Σβαρτζενέγκερ από την τελετή αποφοίτησης του γιου του – ΦΩΤΟ

Ο γιοs του ‘Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζόσεφ Μπαένα, είναι επίσημα απόφοιτος λυκείου.

Κι ενώ ο χώρος που έγινε η γιορτή αποφοίτησης ήταν γεμάτος από κόσμο, υπήρχε κάποιος που απουσίαζε από την τελετή. Δεν ήταν άλλος από τον πατέρα του, ‘Αρνολντ.

Ο 18χρονος Τζόσεφ Μπαένα ήταν όλο χαμόγελα την ώρα που έπαιρνε στα χέρια του το απολυτήριό του, από το Frontier High School στο Ρίβερσάιντ της Καλιφόρνια, ενώ φωτογραφήθηκε με τη μητέρα του.

Ο Τζόσεφ είναι ο καρπός του έρωτα του ‘Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ και της Μίλντρεντ Πατρίτσια Μπαένα, όταν αυτή δούλευε στο σπίτι του διάσημου ηθοποιού.

Ο 18χρονος κατά την τελετή αποφοίτησης εκτός από την μπλε τήβεννο που φορούσε, από τον λαιμό του κρέμονταν ένα μετάλλιο, αλλά και πολλά «κορδόνια» τα οποία φανερώνουν ότι πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο παιδί με πολλούς επαίνους.

Το σεξουαλικό σκάνδαλο συγκλόνισε την οικογένειά του ‘Αρνολντ το 2011, όταν παραδέχθηκε ότι είναι ο πατέρας του Τζόσεφ. Η περιπέτεια του ηθοποιού με τη Μίλντρεντ είχε μείνει κρυφή για πολλά χρόνια, χωρίς να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του βιολογικού πατέρα του αγοριού. Ταυτόχρονα με την αποκάλυψη της πατρότητας έγινε γνωστό ότι ο Τζόσεφ είναι μόλις μία εβδομάδα μικρότερος από τον μικρότερο γιο του ‘Αρνολντ με τη Μαρία Σράιβερ.

Ο 18χρονος είναι φτυστός ο ‘Αρνολντ, ο οποίος έχει αναλάβει την οικονομική ευθύνη του παιδιού του, ενώ για δώρο γενεθλίων του αγόρασε τζιπ και, σύμφωνα με την Daily Mail, έχει χαρίσει στη μητέρα και στο παιδί ένα σπίτι με πισίνα στο Μπέικερσφιλντ.

Δείτε επίσης:

Ο Σβαρτζενέγκερ επιστρέφει ως Κόναν… στα 67 του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ