Βαρύ πένθος για την Σταυροπούλου

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Βίκυ Σταυροπούλου, καθώς ο πατέρας της «έφυγε» από την ζωή το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Ανδρέας Σταυρόπουλος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Από το πλευρό του όλες αυτές τις εβδομάδες, δεν έλειψαν η κόρη του, Βίκυ Σταυροπούλου, και η εγγονή του Δανάη Μπάρκα, η οποία του είχε μεγάλη αδυναμία.

Μάλιστα η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου ανέβασε συνεχώς συγκινητικά μηνύματα όσο νοσηλευόταν ο παππούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία έγραφε:

«Όταν γεννιόμαστε κάποιος μας βοηθάει, μας μαθαίνει να μιλάμε, μας αλλάζει, μας κρατάει για να περπατήσουμε, μας φροντίζει, μας συμβουλεύει, μας ταϊζει, μας αγκαλιάζει και μας νανουρίζει!  Το ίδιο ίσως έρθει η στιγμή να το κάνουμε και εμείς γι΄αυτούς που μας μεγάλωσαν!Αυτό είναι το πιο γλυκό, θεραπευτικό, απαλό άγγιγμα που έχω στη ζωή μου».

Μάλιστα τα συνόδευε με τα hashtags «αγαπώ τον παππού μου», «θα γίνουμε καλά και θα πάμε διακοπές», «είσαι το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή μου», «θα είμαι πάντα εδώ», «θα είμαστε για πάντα μαζί».

Πηγή: star.gr

 

Δείτε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Η Σταυροπούλου για το ατύχημα στο πόδι της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ