Τα νυφικά που θα φορέσει η Lady Gaga στον γάμο της

Η Lady Gaga παντρεύεται, άγνωστο το πότε, αν και ο αρραβωνιαστικός της Τέιλορ Κίνεϊ δήλωσε ότι αυτό θα συμβεί σύντομα.

Και φυσικά, η Lady Gaga δεν μπορούσε παρά να εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά. Σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό ΟΚ, η διάσημη τραγουδίστρια έχει αποφασίσει να φορέσει 30 διαφορετικά φορέματα την ημέρα του γάμου της.

Η ερμηνεύτρια του «Παπαράτσι» δήλωσε ότι έχει κατακλυστεί από φορέματα σχεδιαστών,ειδικά σχεδιασμένα για τη μεγάλη μέρα που θα παντρευτεί τον 31χρονο ηθοποιό Τέιλορ Κίνεϊ.

«Ευχαριστώ όλους τους γενναιόδωρους σχεδιαστές που έχουν σχεδιάσει περισσότερα από 30 ιδιαίτερα φορέματα για την πιο σημαντική μέρα τη ζωής μου. Έχω μείνει άφωνη» έγραψε στην σελίδα της στο Twitter.

Η Lady Gaga -το πραγματικό της όνομα είναι Στέφανι Γκερμανότα- έχει αποφασίσει να παντρευτεί τον Κίνεϊ, ύστερα από πρόταση που της έκανε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Βέβαια οι θαυμαστές της τραγουδίστριας τού «Born This Way» μπορεί και να απογοητευτούν αν η σταρ εμφανιστεί με ένα συνηθισμένο νυφικό. Έχει βλέπετε συνηθίσει να εμφανίζεται στο κοινό της, με φορέματα από κρέας, φυσαλίδες, να μεταμορφώνεται σε βάτραχο ή και σε ανεμιστήρα, ωστόσο φέρεται να έχει δηλώσει ότι το νυφικό της που θα φορέσει θα είναι «αφιερωμένο αποκλειστικά στον Τέιλορ».

Δείτε επίσης:

Με ψηλοτάκουνα στην… παραλία – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ