Το “καρφί” του Καπουτζίδη για την Γερμανία – ΒΙΝΤΕΟ

Τη Γερμανία στον φετινό τελικό της Eurovision εκπροσώπησε η Ann Sophie με το τραγούδι «Black Smoke». Όμως η τραγουδίστρια ήταν η δεύτερη επιλογή των Γερμανών για να τους εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό…

Στον γερμανικό τελικό της Eurovision, μετά από 3 γύρους televoting, ο κόσμος επέλεξε τον Αντρέα Σκιούμετρ για να εκπροσωπήσει τη χώρα στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο Σκιούμετρ, όμως, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τους Ευρωπαίους, συνεπώς επιλέχθηκε η δεύτερη υποψήφια που ήταν η Ann.

Αυτό το περιστατικό στάθηκε αφορμή για την “μπηχτή” του Γιώργου Καπουτζίδη, κατά τη διάρκεια του βίντεο πριν από την εμφάνιση της Γερμανίας στη σκηνή του Wiener Stadhalle.

«Κανονικά έπρεπε κάποιος να του πει “μεγάλε αν έχεις αντιμετωπίσει τους Γερμανούς μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα σε αυτή τη ζωή” αλλά τέλος πάντων» είπε χαρακτηριστικά ο Καπουτζίδης.

Πάντως, κάτι ήξερε ο Σκιούμετρ που δεν ένιωθε έτοιμος να αντιμετωπίσει τους Ευρωπαίους, γιατί μπορεί η Γερμανία να μην δέχθηκε την κατακραυγή του κόσμου, όμως πήρε την μεγάλη απάντηση από την τελευταία θέση στην οποία την κατέταξαν με… 0 βαθμούς.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Διαβάστε επίσης:

“Είμαστε τα μηδενικά της… Eurovision” – BINTEO

Παπαρίζου: Έτρεμα, ήθελα να κλάψω

Ο Σουηδός νικητής της Eurovision “έριξε” την Παπαρίζου

Τι σχέση έχει με την Ελλάδα ο νικητής της Eurovision;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ