Το πρόγραμμα διατροφής της Μπιγιονσέ

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε πιο καλλίγραμμη από ποτέ στο πρόσφατο Met Ball κόβοντας την ανάσα με το διαφανές φόρεμα του οίκου Givenchy. Πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά;

Το 2013 αποφάσισε να υιοθετήσει ένα vegan διαιτολόγιο για 22 ημέρες. Από τότε άλλαξε εντελώς συνήθειες και υιοθέτησε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής. Η Μπιγιονσέ ακολουθεί πιστά τις διατροφικές οδηγίες του συνεργάτη της Μάρκο Μπόρχες, που απαγορεύει το κρέας, τα αυγά, τα γαλακτοκομικά και το αλκόολ. Το μενού της είναι πλούσιο σε φρέσκα λαχανικά, όσπρια, φρούτα και σπόρους. «Στην οικογένειά μου τρώγαμε συνέχεια τηγανητό κοτόπουλο, μπέργκερ και πατάτες. Αφού τα κατάφερα εγώ, τότε μπορούν όλοι. Το έκανα για την κόρη μου. Κάποια στιγμή έπρεπε να σκεφτώ την υγεία μου» σχολίασε η τραγουδίστρια.

Δείτε το μενού 2 ημερών

Ημέρα 1η

Πρωινό: Πουτίγκα βανίλιας (σε ένα σέικερ χτυπάτε 2 φλιτζ. γάλα αμυγδάλου, 2/3 φλιτζ. σπόρους τσία και ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας και το αφήνετε για ένα βράδυ στο ψυγείο) μαζί με 1 φλιτζ. φρέσκα μούρα.

Μεσημεριανό: Σαλάτα με κόκκινο λάχανο, πράσινο μήλο, βρασμένα λαχανικά και 1 ψητή γλυκοπατάτα. Περιχύνετε με σησαμέλαιο.

Σνακ: ¼ φλιτζ. χούμους με φρέσκα λαχανικά.

Βραδινό: Σαλάτα με μαύρα φασόλια, βρασμένη κινόα και ντρέσινγκ λεμόνι-κύμινο.

Επιδόρπιο: Λίγη μαύρη οργανική σοκολάτα.

Ημέρα 2η

Πρωινό: 1 smoothie. Σε ένα μπλέντερ χτυπάτε 1 φλιτζ. γάλα αμυγδάλου, 1 μπανάνα, 1-2 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου, σκόνη πρωτεΐνης και φύλλα σπανάκι ή κέιλ.

Μεσημεριανό: 2 τορτίγιες χωρίς γλουτένη με ¼ φλιτζ. χούμους, αγγούρι κομμένο σε φέτες, 1 ψητή κόκκινη πιπεριά. Γαρνίρετε με λαχανικά στον ατμό.

Σνακ: Μπάρα πρωτεΐνης.

Βραδινό: 1 κολοκύθι κομμένο σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια σαν μακαρόνια με σάλτσα από ντοματίνια τσέρι, γλυκοπατάτα και φρέσκο βασιλικό.

Επιδόρπιο: 1 μπανάνα.

 

Πηγή: elle.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Κλούνεϊ για το… πανάκριβο δώρο από την Αμάλ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ