Ναταλία Γερμανού: Οι αγάπες πονάνε…

“Αγάπη μόνο. Απλή και ξεκάθαρη. Την αντέχεις; Προχωράς. Δεν την αντέχεις; Μένεις λίγο ησυχος και παρατηρείς τα γυρω σου ωσπου να νιώσεις έτοιμος να βγεις και πάλι στη σκηνή” γράφει η Ναταλία Γερμανού στο blog της με τίτλο “Αγάπες μου, οι αγάπες πονάνε”. 

Η παρουσιάστρια γράφει:

“Τα πρωτα σας emails έφτασαν και τα διαβάζω με χαμόγελο. Με αγάπη και συγκίνηση για τα λόγια που μου γράφετε. Με περηφάνεια για την τόση εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Και με λίγο αγχος το παραδέχομαι, για να φανω αντάξια μιας τέτοιας ευθύνης.

Αγάπες μου, “οι αγάπες πονάνε”, το λέει και το τραγούδι! Σαν κρύσταλλα πέφτουν και σπάνε. Από την άλλη βέβαια, “οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν”, λέει ένα άλλο. Ποιο σας ταιριάζει; Ποιο σας εκφράζει;

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό απο τις ανθρώπινες σχέσεις, εμείς οι ίδιοι τις κάνουμε περίπλοκες. Το μόνο που χρειάζονται δύο άνθρωποι για να επικοινωνήσουν είναι να κοιτάζονται στα μάτια, να λένε την αλήθεια και να αισθάνονται κάτι ο ένας για τον άλλον.

Όλο αυτό εμείς το «εξελίξαμε» και του προσθέσαμε ανταγωνισμό, καψόνια, ψέματα, κουτοπονηριές και τόνους εγωισμού. Έγειρε η βάρκα παιδιά. Δεν άντεξε τόσο εξτρα φορτίο. Πνιγήκαμε απο τα πολλά αξεσουάρ που φορέσαμε στη σχέση και χάσαμε το ρούχο. Αγάπη μόνο. Απλή και ξεκάθαρη. Την αντέχεις; Προχωράς. Δεν την αντέχεις; Μένεις λίγο ησυχος και παρατηρείς τα γυρω σου ωσπου να νιώσεις έτοιμος να βγεις και πάλι στη σκηνή.

Τον κεράτωσα, με πρόδωσε, με απάτησε, τον εγκατέλειψα.. Δραματικές καταστάσεις, δραματικές φράσεις. Η μήπως όχι;

Μήνες μπορούμε να μιλάμε γι’ αυτα. Και άκρη να μη βγάζουμε. Όταν ήμασταν μικρά κορίτσια τα παιχνίδια που δεν θέλαμε τα δίναμε σε άλλα κοριτσάκια να παίζουν. Για σκεφτείτε την λίγο έτσι την απιστία για ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΤΩ, για την πλάκα σας!

Τίποτα δεν μας ανήκει για πάντα, όπως κι εμείς δεν ανήκουμε μόνιμα σε κανέναν, μόνο στον εαυτό μας. Οσο για την περιβόητη εκδίκηση, σας εχω νέα. Τελικα είναι ένα δορυφορικό «πιάτο».. δεν πιάνει πάντα !

Ως την άλλη εβδομάδα, χαλαρώστε, πάρτε βαθιές ανάσες απο την Άνοιξη γύρω σας και συγχωρείστε εντελώς αυτούς που νομίζετε οτι μισείτε. Είναι homework”.

Πηγή: fthis.gr

 

Δείτε επίσης:

Γερμανού: Κρατάω το στόμα μου κλειστό μέχρι να περάσει η μπόρα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ