Το ολοκαίνουριο single του Barrice με τίτλο «Ζήτημα ζωής και θανάτου» – BINTEO

Μας τραγούδησε «Έλα» στο φετινό ελληνικό τελικό της Eurovision και  με τη σκηνική του παρουσία και ερμηνεία κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Barrice ήρθε για να μείνει.

Με την ανατρεπτική φωνή του, μας τραγουδάει το ολοκαίνουριο single με τίτλο «Ζήτημα ζωής και θανάτου» και σίγουρα θα το αγαπήσετε και θα το τραγουδήσετε από το πρώτο άκουσμα.

Η μουσική και οι στίχοι είναι του Barrice και η ενορχήστρωση και η παραγωγή είναι του Φοίβου.

Ανατρεπτικό, εκρηκτικό και άκρως επικίνδυνο είναι και το video clip του τραγουδιού που θα σας εντυπωσιάσει!

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σ’ έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο όπου φιλοξενείται το τσίρκο Italiano di Roma και σε πραγματικές συνθήκες, με τον Barrice να δείχνει την τολμηρή και ατίθαση πλευρά του!

Δείτε το βίντεο:

Ο Barrice γεννήθηκε έναν κρύο Δεκέμβρη στον πλανήτη Γη, σε μια από τις πιο κρύες χώρες του κόσμου, την Ρωσία. Μεγάλωσε δίπλα στη μουσική μιας και η μητέρα του ήταν καθηγήτρια μουσικής θεωρίας και πιάνου.

Το αξιοπερίεργο είναι πως ποτέ δεν του έμαθε τίποτα απ’ τα δύο. Μεταναστεύοντας με την οικογένειά τους στην Ελλάδα έγινε κομμάτι της urban σκηνής που αναπτυσσόταν στις γειτονιές της Αθήνας και ξεκίνησε να πειραματίζεται με beats, ενώ παράλληλα έπαιζε σαν deejay εξασφαλίζοντας το αναγκαίο χαρτζιλίκι του, το οποίο -σαν κάθε έφηβος που σέβεται τον εαυτό του- έτρωγε την άλλη μέρα. Περνώντας σto τμήμα Marketing & Επικοινωνίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική παραγωγή, τη σύνθεση και τη στιχουργική, ενώ παράλληλα έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, ξεκινώντας συνεργασίες με reggae & rock συγκροτήματα, ακονίζοντας το στιλ του σε club nights & συναυλίες.

Απορροφώντας σαν σφουγγάρι την γνώση από οτιδήποτε με το οποίο καταπιανόταν κατάφερε να ανοίξει το δικό του recording και rehearsal studio και να γράψει επιτέλους το πρώτο του τραγούδι για έναν καλλιτέχνη – που όπως φανταζόταν ο ίδιος – θα κρατούσε απόσταση από τον τετριμμένο ήχο της Pop σκηνής, συνδυάζοντας τη soul, το rock, το hip hop και την electronica. Κάπως έτσι γεννήθηκε το solo project, Barrice και το πρώτο του κομμάτι το “Να ‘σουνα εδώ”

Αυτή την περίοδο μετά τον διαγωνισμό της Amita Motion, την επιλογή του από τους Vegas για τη συμμετοχή του στις συναυλίες τους και το πρώτο του clip, βρίσκεται στο studiο ετοιμάζοντας το πρώτο επίσημο αυτή τη φορά single του καθώς και μια σειρά από ιδιαίτερες διασκευές και videos για το όλο και αυξανόμενο κοινό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ