Ο Αυστραλός που θέλει να βάλει τον Κλούνεϊ να διαφημίζει μαριχουάνα

Ο Αυστραλός που θέλει να βάλει τον Κλούνεϊ να διαφημίζει μαριχουάνα

Ένας δαιμόνιος επιχειρηματίας από την Αυστραλία αποφάσισε να δημιουργήσει την πρώτη εταιρεία φαρμακευτικής κάνναβης και κατάφερε να σαρώσει στο χρηματιστήριο ενώ θέλει να λανσάρει το προϊόν του ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η Phytotech με έδρα το Περθ της Αυστραλίας είναι η πρώτη εταιρεία με φαρμακευτική κάνναβη και η χρηματιστηριακή της αξία ανέρχεται στα 4,2 εκατομμύρια δολάρια. Ο ιδιοκτήτης της, Ρος Σμιθ αποκάλυψε ότι ήδη έχουν ζητήσει να αγοράσουν μετοχές από την Ρωσία και τις ΗΠΑ αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Νότια του ισημερινού δεν υπήρχε καμία εταιρεία με κάνναβη για φαρμακευτικούς σκοπούς. Η επιτυχία μας ήταν τόσο μεγάλη που σύντομα το κενό που υπήρχε υπερκαλύφθηκε» δήλωσε ο Σμιθ στο Reuters. Η εταιρεία δημιουργήθηκε τον Αύγουστο και η επιτυχία ήταν τεράστια. Τώρα, ο ιδιοκτήτης θέλει να λανσάρει εισπνεόμενα με κάνναβη.

Πάντως το μεγαλύτερο του όνειρο έχει να κάνει με την διαφήμιση των προϊόντων του. Ο Σμιθ επιθυμεί να τα λανσάρει όπως η Nestle Nespresso όπου πρωταγωνιστεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ. «Θα ήθελα ο Τζορτζ Κλούνεϊ να είναι στις ακτές τις λίμνης Μόκο και να ξεφυσάει την ώρα που έρχονται δύο όμορφες γυναίκες και του λένε “Αυτό που καπνίζεις είναι Phytotech;” και αυτός να απαντά “Ναι”», είπε ο Σμιθ.

Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας σχεδιάζει να συνεργαστεί με εταιρείες του Ισραήλ, όπου είναι η μόνη χώρα που εξάγει μαριχουάνα στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη. Επίσης φιλοδοξεί να τα καταφέρει και στην Αυστραλία όπου το εμπόριο και η καλλιέργεια απαγορεύεται. Η κάθε μετοχή της Phytotech κοστίζει 0,20 ενώ εταιρεία προσφέρει 25 εκατομμύρια.

Ο Σμιθ έχει ήδη καταφέρει να πουλήσει μετοχές αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ ευελπιστεί να φθάσει τα 50 εκατ. Ο Ρος που είχε καταδικαστεί το 1989 για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης αποκάλυψε και το πως του ήρθε η ιδέα για την δημιουργία της εταιρείας:

«Ήμουν στην Νέα Ζηλανδία και είχα πάει για πεζοπορία. Επειδή είχα σπάσει την πλάτη μου στο παρελθόν δυσκολευόμουν να περπατήσω και μου έδωσαν φαρμακευτική κάνναβη. Με έκανε καλά και ανεβοκατέβαινα βουνά έχοντας στην πλάτη μου ένα βαρύ σακίδιο. Θα μπορούσα να κουβαλάω μέχρι και ελάφι ή χοίρο ή οτιδήποτε άλλο».

Πηγή: koolnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ