H Λόπεζ για τον χωρισμό της με τον Άφλεκ

H Λόπεζ για τον χωρισμό της με τον Άφλεκ

11 περίπου χρόνια μετά τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ, η Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει για πρώτη φορά πόσο επώδυνος ήταν για εκείνη.

«Ένιωσα ότι η καρδιά μου σκίστηκε και βγήκε έξω από το στέρνο μου» γράφει σχετικά με τον χωρισμό η διάσημη τραγουδίστρια στο βιβλίο για τη ζωή της που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «True Love».

«Αν με ρωτούσαν γι’ αυτόν θα έλεγα ότι είναι ένας απίστευτα έξυπνος, τρυφερός, γοητευτικός και στοργικός άντρας. Ότι τον θαυμάζω με κάθε τρόπο. Ότι τον σέβομαι. Και ότι νομίζω ότι μου έχει μάθει πολλά πράγματα» εξομολογείται η τραγουδίστρια.

Όπως η ίδια αναφέρει στο πρώτο της βιβλίο, ο χωρισμός αυτός γκρέμισε τα όνειρα για γάμο και οικογένεια που είχε κάνει, μετά τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2002. 

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί την ίδια χρονιά, στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Gigli», στην οποία συμπρωταγωνίστησαν. Ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2004, ενώ μερικούς μήνες νωρίτερα είχαν ακυρώσει τον προγραμματισμένο για τον Σεπτέμβριο του 2003 γάμο τους, μία μόλις μέρα πριν την τελετή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ