Παντρεύεται… ο Σέρλοκ Χόλμς

Παντρεύεται… ο Σέρλοκ Χόλμς

Ο βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, γνωστός κυρίως από την τηλεοπτική σειρά Σέρλοκ Χολμς, πρόκειται να παντρευτεί την συνάδελφό του και σκηνοθέτιδα του θεάτρου Σόφι Χάντερ.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι παντρεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας The Times.

Η είδηση γίνεται γνωστή λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον γάμο του ορκισμένου εργένη του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ με την βρετανο-λιβανέζα δικηγόρο Άμαλ Αλαμουντίν.

“Είναι υπέροχο πράγμα να παντρεύεται κάποιος νέος και να γίνεται πατέρας. Θεωρούσα ότι θα παντρευόμουν περίπου στα 35 μου και θα αποκτούσα παιδιά. Αλλά τώρα νομίζω ότι μπορώ να περιμένω”, δήλωνε προ καιρού σε συνέντευξή του στο περιοδικό Elle ο 38χρονος ηθοποιός.

Η 36χρονη Χάντερ, η οποία είναι απόφοιτη του πανεπιστημίου της Οξφόρδης και ο 36χρονος απόφοιτος Δραματικής Σχολής Κάμπερμπατς γνωρίστηκαν το 2009 όταν συμπρωταγωνιστούσαν στο θέατρο.

Ο Κάμπερμπατς θεωρείται ότι θα είναι υποψήφιος για Όσκαρ Α’ Ανδρικού για τον ρόλο του στην ταινία «The Imitation Game», που βασίζεται στο βιογραφικό βιβλίο του Αντριου Χότζες «Αλαν Τιούρινγκ: Το Αίνιγμα» και αφηγείται τη ζωή του κρυπτογράφου, πατέρα της επιστήμης των ηλεκτρονικών υπολογιστών και πρωτοπόρου της τεχνητής νοημοσύνης.

Στο παρελθόν, ο Κάμπερμπατς είχε σχέσεις με αρκετές από τις ωραιότερες συναδέλφους του τού Χόλιγουντ, περιλαμβανομένης της Λιβ Τάιλερ.

Επίσης, είχε δεκαετή σχέση με την ηθοποιό Ολίβια Πουλέ, με την οποία ήταν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και με την οποία χώρισε το 2010.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ