Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του Κιάμου

Δυναμικά επέστρεψε στην πίστα του Posidonio ο Πάνος Κιάμος μετά από τις επιτυχημένες περιοδείες του- σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία , Γερμανία – κι αποθεώθηκε από το κοινό.

Στο ανανεωμένο Posidonio , o Πάνος Κιάμος εκτόξευσε το κέφι , έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει, αποδίδοντας μοναδικές ερμηνείες καθώς  και το νέο τραγούδι του που κυκλοφορεί με τίτλο  «κρύσταλλα» που είναι κι ο προπομπός της καινούργιας δισκογραφικής δουλειάς του.

Οι θερμές εκδηλώσεις των παρευρισκομένων και το δυνατό χειροκρότημά τους  προκάλεσαν  αισθήματα συγκίνησης στον Κιάμο, ο οποίος πάντα ξεδιπλώνει τον καλύτερο εαυτό του στην πίστα.

Ο τραγουδοποιός με τις  πολλές ραδιοφωνικές επιτυχίες, Γιώργος  Παπαδόπουλος  δίνει το δικό του στίγμα στο πρόγραμμα  τόσο με την φωνή του όσο και με την σκηνική παρουσία του ερμηνεύοντας  και τις προσωπικές επιτυχίες του  μεταξύ αυτών και το κομμάτι που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους με τίτλο «απόψε δεν θα κοιμηθώ». Η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Παπαδόπουλου αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Με  δυναμισμό εμφανίζονται οι Master Tempo στην πίστα του Posidonio. «Παντρεύουν» δεξιοτεχνικά ελληνικά και ξένα hits με τις δικές τους επιτυχίες από τις συνεργασίες τους με αγαπημένους καλλιτέχνες  βάζοντας την δίκη τους σφραγίδα με το προσωπικό τους στυλ.

Ξεχωριστή  παρουσία η  Χριστίνα Σάλτη. Τραγουδά pop και λαϊκά κομμάτια ενώ ιδιαίτερη είναι η εμφάνισή της στην πίστα με τους Master Tempo. «Εσένα σε θυμάμαι» είναι η πρόσφατη επιτυχία της. Σε λίγο θα κυκλοφορήσει CD single με τρία τραγούδια της.  

Στην πρεμιέρα του Posidonio παρευρέθηκε ο Βασίλης Καρράς ο οποίος τραγούδησε κιόλας μετά από παρότρυνση του Πάνου Κιάμου.

Παρόν ήταν κι ο Χάρης Κωστόπουλος στον οποίο ο Πάνος Κιάμος παραχώρησε το μικρόφωνο.

Οι βραδιές στο Posidonio προσφέρουν αστείρευτο κέφι και ξεχωριστή διασκέδαση. Πηγή: Metrogreece.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ