Το «λάθος» του Όζι για την 11η Σεπτεμβρίου

Το «λάθος» του Όζι για την 11η Σεπτεμβρίου

«Δεν φοβήθηκα, ήμουν ενθουσιασμένος», δήλωσε ο τραγουδιστής των Black Sabbath, Όζι Όσμπορν, σε συνέντευξή του, αναφερόμενος στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις.  

Ο 65χρονος τραγουδιστής και frontman του γνωστού συγκροτήματος αναγκάστηκε, λίγες ώρες αργότερα, να ανασκευάσει αυτές του τις δηλώσεις.

Ο Οζι είχε δηλώσει, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι ο ίδιος βρισκόταν στη Νέα Υόρκη εκείνη την περίοδο και βίωσε την τρομοκρατική επίθεση την οποία χαρακτήρισε «δικής μου τρέλας». Λίγες ώρες αφού η συνέντευξη κυκλοφόρησε, ο Όζι πήρε πίσω τις δηλώσεις προχωρώντας σε…διευκρινίσεις.

«Θυμάμαι να στέκομαι στα σκαλιά του ξενοδοχείου», ανέφερε ο Όζι και συνέχισε: «ήταν σαν σκηνή από παλιά ταινία γουέστερν. Εφημερίδες είχαν σκορπίσει στο δρόμο. Ήταν τόσο περίεργα. Όλοι έφευγαν από το Μανχάταν γιατι δεν ήξεραν πόσο ολοκληρωτικό ήταν το γεγονός.»

Στη συνέχεια για αυτές τις δηλώσεις ο Όζι Όσμπορν έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Ζητάω συγγνώμη σε οποιονδήποτε διαβάσει αυτές τις δηλώσεις και πιστέψει ότι είναι πραγματικά αυτό που πιστεύω».

ΠΗΓΗ: nydailynews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ