Έρχεται η νέα Πριγκίπισσα Νταϊάνα;

Έρχεται η νέα Πριγκίπισσα Νταϊάνα;

 

Tρεις εβδομάδες μετά την αποκάλυψη ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Δούκισσα του Κέιμπριτζ περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, τα στοιχήματα πέφτουν βροχή. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιοι ποντάρουν πάνω από 1000 λίρες στο ερώτημα που έχει να κάνει με το όνομα που θα δώσουν ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στο παιδί.

Την ίδια στιγμή, ένας από τους πιο έγκυρους συγγραφείς που ασχολούνται με τη βασιλική οικογένεια και ο οποίος έχει γράψει τη βιογραφία της Νταϊάνα, προχώρησε σε αποκαλύψεις. Ο Άντριου Μόρτον δήλωσε σήμερα ότι είναι πεπεισμένος ότι εάν είναι κόρη θα ονομαστεί “Ελίζαμπεθ Νταϊάνα Γουίντσορ “. 

Ο Μόρτον δήλωσε στην εφημερίδα Sun : “Στενοί φίλοι του Γουίλιαμ και η Κέιτ μου έχουν πει ότι εάν είναι κορίτσι θέλουν να την ονομάσουν Νταϊάνα”

“Συζητούσαν γυναικεία ονόματα πριν γεννηθεί ο γιος τους και τώρα ελπίζουν ότι το επόμενο παιδί τους θα είναι κορίτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν πραγματικότητα την επιθυμία τους να τιμήσουν τη μητέρα του  Γουίλιαμ. Δεν είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι με την σκέψη ότι θα τη φωνάζουν Princess Di. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή τους” είπε.

Ο Μόρτον πρόσθεσε ότι το ζευγάρι “θα πρέπει να σκεφτεί ότι πολλοί από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας θα γίνουν έξαλλοι εάν το μωρό βαφτιστεί  Νταϊάνα-Ελίζαμπεθ λόγω της ‘εχθρότητας’ μεταξύ της Νταϊάνα και της βασιλικής οικογένειας”.  

 

Διαβάστε επίσης

Νονός του δεύτερου βασιλικού μωρού ο Μπέκαμ;Η Kate θα προσλάβει νταντά για το δεύτερο μωρόΕγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ Άρχισαν τα στοιχήματα για την εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ