Τα πεθερικά θα πληρώσουν για το γάμο του Κλούνεϊ

Τα πεθερικά θα πληρώσουν για το γάμο του Κλούνεϊ

 

Αποκαλύπτονται σιγά σιγά οι λεπτομέρειες του γάμου του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν. O γάμος θα γίνει στη Βενετία και θα είναι αριστοκρατικός και σε κλειστό κύκλο.Σύμφωνα με δημοσίευμα της Us Weekly οι καλεσμένοι, συγγενείς και στενοί φίλοι, θα είναι μόλις 60. 

Ανάμεσά τους ο Ματ Ντέιμον με την σύζυγό του, η Σίντι Κρόφορντ, αλλά και ο κολλητός του Κλούνεϊ, Ράντε Γκέρμπερ (σύζυγος της Κρόφορντ), ο οποίος θα γίνει κουμπάρος του. Κουμπάρα θα είναι η μικρότερη αδελφή της Αμάλ Αλαμουντίν, Τάλα. 

Όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπράντ Πιτ.

Το ζευγάρι στις 26 Σεπτεμβρίου θα διοργανώσει ένα χαλαρό δείπνο στο ξενοδοχείο Κιπριάνι, όπου οι τιμές για τις σουίτες ξεκινούν από 1.490 δολάρια τη βραδιά.

 

Το επόμενο πρωί, 27 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί στο ξενοδοχείο Αμάν Κανάλ, το οποίο έχει χτιστεί το 1550 και τα δωμάτια του κοστίζουν από 1.000-3.200 δολάρια τη βραδιά!

 

Στη δεξίωση γάμου, το μενού θα περιλαμβάνει ιταλική και λιβανέζικη κουζίνα καθώς η Αμάλ έχει γεννηθεί στο Μπεϊρούτ ενώ τους καλεσμένους θα διασκεδάσει ο Ανδρέα Μποτσέλι.

 

Πάντως είναι χαρακτηριστικό ότι παρότι η περιουσία του Κλούνεϊ είναι περίπου 180 εκατ. δολάρια, το..κόστος θα επωμιστεί η νύφη. Η οικογένεια της Αλαμουντίν λέγεται ότι θα πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων του γάμου.

 

Σε ότι αφορά το νυφικό, μάλλον θα είναι δημιουργία του Alexander McQueen καθώς προσφάτως είχε επισκεφθεί το ατελιέ του. 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ