Εθισμένος στο σεξ ο Ντέιβιντ Μπάουι

Εθισμένος στο σεξ ο Ντέιβιντ Μπάουι

Είχε αναμφίβολα μία από τις πιο πλούσιες σεξουαλικές ζωές της γενιάς του, με μια σειρά από πολύ διάσημες ερωμένες, όπως η Μπιάνκα Τζάγκερ, η Λιζ Τέιλορ, η Μαριάν Φέιθφουλ και η Σούζαν Σάραντον, ενώ από το κρεβάτι του φέρεται να έχει περάσει και ο εξίσου άτακτος ροκ σταρ Μικ Τζάγκερ. 

Η συγγραφέας Γουέντι Λι έχει επομένως άφθονο υλικό για το νέο βιβλίο της, που αποτελεί ουσιαστικά βιογραφία της ερωτικής ζωής του Ντέιβιντ Μπάουι και αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές μέσα από την κρεβατοκάμαρά του.

Μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων με στελέχη της μουσικής βιομηχανίας, συνεργάτες, στενούς φίλους και ερωμένες του η Λι μελέτησε σε βάθος τη σεξουαλική του ζωή, στην οποία υπήρξε λίγο από όλα-από γκέι μέχρι bisexual και κατ΄ αποκλειστικότητα στρέιτ.

Όταν ο Μπάουι γνώρισε την πρώτη του σύζυγο, την Άντζι, είχαν και οι δύο δεσμό με τον ίδιο άντρα, καθώς ήταν η περίοδος που στην προσπάθειά του να κάνει καριέρα στη μουσική βιομηχανία ήταν αποφασισμένος να τα κάνει όλα.

“Η Άντζι είχε την ικανότητα να φέρνει σπίτι τα πιο ελευθέρων ηθών κορίτσια, πρόθυμα να κοιμηθούν όχι μόνο με τους ίδιους αλλά και με όποιον άλλον έμενε σπίτι τους” γράφει η Λι. 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στις ΗΠΑ το 1972, εκμεταλλευόμενος το στάτους του ροκ σταρ, ο Μπάουι άρχισε να πειραματίζεται με groupies και των δύο φύλων, με αποτέλεσμα η Άντζι επιστρέφοντας στο Λονδίνο να δημιουργήσει μια “σεξουαλική φωλιά” στην απέλπιδα προσπάθειά της να τον κρατήσει κοντά της. Εξόπλισε το σαλόνι τους με ένα τεράστιο κρεβάτι καλλυμένο με γούνα και διοργάνωνε εκεί τα πιο εκπληκτικά όργια της εποχής.

“Όλοι έκαναν σεξ με όλους εκεί. Ο Μικ Τζάγκερ συνήθιζε να περνά και να συμμετέχει σε σεξουαλικές πράξεις” αναφέρει πηγή στο βιβλίο της Λι.

Πηγή: Espresso 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ