Θα ντυθεί νυφούλα η Cameron Diaz;

Θα ντυθεί νυφούλα η Cameron Diaz;

Η αγαπημένη σταρ των κομεντί, η Cameron Diaz είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ και το δείχνει. Αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της στο Ποζιτάνο, στο ρομαντικό Αμάλφι της Ιταλίας παρέα με τον ρόκερ Benji Madden.

Αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που χαρακτηρίζουν το ζευγάρι «αταίριαστο», οι δυο τους είναι αχώριστοι και σύμφωνα με γνωστούς και φίλους δεν αποκλείεται σύντομα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ενώπιον Θεού κι ανθρώπων.

Η 41χρονη Cameron δεν κρύβει τον έρωτά της για  τον 35χρονο μουσικό που λατρεύει τα τατουάζ.

Μία φίλη της λέει ότι ο «Benji έχει ουσιαστικά μετακομίσει στο σπίτι της στο Beverly Hills και δεν κρύβουν ότι σκέφτονται τον γάμο. Κανείς από εμάς δεν θα ξαφνιαστεί αν μας τηλεφωνήσει για να μας πει: “Μάντεψε; Είμαι η κα Madden!”».

Το ερωτικό παρελθόν της Cameron περιλαμβάνει ονόματα όπως του Matt Dillon, του Jared Leto, του Justin Timberlake, του Bradley Cooper και πολλών ακόμα.

Η προξενήτρα στο ειδύλλιο  Cameron- Madden ήταν η πολύ καλή της φίλη Nicole Richie, που έχει παντρευτεί τον αδελφό του Benji και την διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον πιο αξιαγάπητο τύπο που διαθέτει πολύ ταλέντο και καθόλου εγωισμό.

Πηγή: www.mirror.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ