Τα δάκρυα του Οικονομόπουλου για τον πατέρα του

Τα δάκρυα του Οικονομόπουλου για τον πατέρα του

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Οικονομόπουλο πριν από λίγες μέρες στον Ιππικό Ομιλο Κουρούτας, όπου εμφανίστηκε με την Πέγκυ Ζήνα.

Το πετυχημένο δίδυμο την παραμονή της Παναγίας βρέθηκε για μία συναυλία κοντά στη γενέτειρα του τραγουδιστή, την Πάτρα. Έτσι, όπως είναι φυσικό, οι φίλοι αλλά και οι δικοί του άνθρωποι έδωσαν το «παρών» για να τον θαυμάσουν από κοντά.

Ανάμεσα στους θαμώνες σε ένα από τα τραπέζια καθόταν όμως κι ένα πρόσωπο που έμελλε να δώσει άλλη τροπή στη βραδιά: ο πατέρας του Αργύρης, με τον οποίο ο τραγουδιστής δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Οικονομόπουλος κατά τη διάρκεια του πρώτου προγράμματός του ήταν ευδιάθετος, κάτι που φαινόταν πάνω στην πίστα. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια. Στο δεύτερο μέρος της εμφάνισής του ο τραγουδιστής κατέβηκε στα τραπέζια και όταν έφτασε κοντά στον πατέρα του έπεσε στην αγκαλιά του. Οι δυο τους αντάλλαξαν φιλιά και έκλαιγαν με αναφιλητά. Η ορχήστρα εξακολουθούσε να παίζει «Το μερτικό», ο Οικονομόπουλος όμως αδυνατούσε να συνεχίσει το τραγούδι, γι’ αυτό το live διεκόπη για λίγα λεπτά. Αμέσως αρκετοί από τους θαμώνες συγκεντρώθηκαν γύρω τους και προσπαθούσαν να αποτυπώσουν την ιδιαίτερη αυτή οικογενειακή στιγμή, φωτογραφίζοντάς τους με τα κινητά τους.

Πηγή: Espresso 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ