Άνιστον: Δεν κάνω μπότοξ γιατί έχω… ελληνικά γονίδια

Άνιστον: Δεν κάνω μπότοξ γιατί έχω… ελληνικά γονίδια

Περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες είναι η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία σε κάθε της συνέντευξη φροντίζει να αναφέρεται στη χώρα μας. Αυτή τη φορά, η διάσημη ηθοποιός σε συνέντευξή της σε γυναικείο περιοδικό, πήρε θέση σχετικά με τα πρότυπα ομορφιάς και τα… μπότοξ, ενώ μίλησε και για τα ελληνικά γονίδια της, στα οποία οφείλει την λαμπερή εμφάνιση της!

«Υπάρχει η τάση στο Hollywood να παραμένει κανείς αγέραστος. Βλέπω γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν νέες με ό, τι πάνε και κάνουν. Είμαι ευγνώμων που μαθαίνω από τα λάθη τους».

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι της μόδας θα πρέπει να αρχίσουν να ενσωματώνουν στις σελίδες τους, πρόσωπα όλων των ηλικιών, όχι μόνο 20χρονα τέλεια πρότυπα ή μόνο διαφημίσεις για αντιγήρανση», είπε η Άνιστον, τονίζοντας ότι καλό θα ήταν τα μέσα να «εκπροσωπούν την ομορφιά σε όλες τις ηλικίες!».

Όταν αναφέρθηκε στο δικό της μυστικό ομορφιάς, η ίδια σημείωσε ότι όλα τα χρωστάει στα ελληνικά της γονίδια και εξαιτίας αυτών μοιάζει πάντα νέα και όμορφη.

«Ο μπαμπάς μου είναι 100% Έλληνας. Είναι 81 ετών και έχει μόλις μια ρυτίδα. Το ίδιο και η γιαγιά μου, που ήταν 95 χρονών όταν πέθανε», είπε χαρακτηριστικά προτρέποντας όσους θέλουν να έχουν λαμπερή επιδερμίδα να πίνουν πολύ νερό, να βάζουν στο πρόσωπό τους ποιοτικά προϊόντα και να κοιμούνται καλά.

Και στο τέλος αποκάλυψε με ποιόν τρόπο διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της! Θέλετε να μάθετε ποιος είναι; Η χωριάτικη σαλάτα… Ναι, καλά διαβάσατε η όμορφη ηθοποιός απολαμβάνει να τρώει ελληνική σαλάτα και προέτρεψε όσους δεν την έχουν φάει να τη δοκιμάσουν.

 

Πηγή: star.gr

 

 

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟ-Η Ρις Γουίδερσπουν σε ρόλο παπαράτσι

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ