Οι κραιπάλες της Λόχαν στη Μύκονο

Οι κραιπάλες της Λόχαν στη Μύκονο

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις ημέρες το «κακό» κορίτσι του Χόλιγουντ. Η Λίντσεϊ Λόχαν, που το τελευταίο διάστημα βάλθηκε να πείσει τους πάντες πως το στήθος της δεν είναι τόσο…πεσμένο όσο το παρουσίαζε φωτογραφία κάποιου παπαράτσι, μάζεψε τις βαλίτσες της και ήρθε στην Ελλάδα για dolce vita.

Το κορίτσι, που ξεκίνησε ως παιδί – «θαύμα» και ένα από τα φιντανάκια της εκπομπής «Disney Club», έφτασε στο νησί των ανέμων το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η…άτακτη ηθοποιός δεν ήρθε στη Μύκονο μόνη της, αλλά συνοδεύεται από αμόρε αγνώστων στοιχείων.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η Λίντσεϊ δεν σταμάτησε να πίνει και να χορεύει, μέχρι που κατέρρευσε και…σερνόταν στο πάτωμα. Φυσικά, αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για τη Λόχαν, αφού είναι πάρα πολλές οι φορές που ο φακός την έχει «συλλάβει» να βγαίνει από διάφορα clubs του εξωτερικού σε άθλια κατάσταση. Αυτό που έκανε, πάντως, εντύπωση ήταν πως αδιαφορούσε παντελώς για τα βλέμματα των θαμώνων του μαγαζιού, τα οποία ήταν στραμμένα πάνω της.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Σωματοφύλακας έκανε αγωγή στον Morrissey

ΦΩΤΟ-Πώς ήταν η Αντζελίνα Τζολί στα νιάτα της;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ