ΒΙΝΤΕΟ-Βίσση και Κοντσίτα μαζί στη σκηνή

ΒΙΝΤΕΟ-Βίσση και Κοντσίτα μαζί στη σκηνή

Πρόκειται για το πολυσυζητημένο πάρτυ του καλοκαιριού με τίτλο 40 Years Vissi Fever για τα σαράντα χρόνια της Άννας Βίσση στην μουσική.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της εντυπωσιάζοντας τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο και με την θετική της ενέργεια!

Το πρόγραμμα άνοιξαν η Demy και οι Freaky Fortune, ενώ προς το τέλος της βραδιάς μαζί στην σκηνή ανέβηκαν η Άννα Βίσηη με τη νικήτρια της φετινής Eurovision, Conchita Wurst και τα φλας άστραψαν. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν η Conchita είχε εκφράσει το θαυμασμό της για την Άννα Βίσση και μάλιστα είχε ερμηνεύσει και τραγούδι της. 

Συνωστισμός 

Συνωστισμός επωνύμων στο πάρτι της Μυκόνου! Ηλίας Ψινάκη, Πέτρος Κωστόπουλος, Καλομοίρα, Χάρη Σιανίδης, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αλλά και η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα ήταν μερικοί απ’ όσους κατέγραψε ο φακός του Mykonos Live Tv. Η παρουσία που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ήταν φυσικά εκείνη του Ιταλού σχεδιαστή Valentino, στον οποίο η Άννα Βίσση έκανε ειδική μνεία κι εκείνος απάντησε με μια θερμή υπόκλιση. 

Δείτε το βίντεο από το Mykonos Live Tv

ΠΗΓΗ: Mykonos Live Tv

Διαβάστε επίσης

Όταν η “γυναίκα με τα μούσια” τραγούδησε Άννα Βίσση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ