ΦΩΤΟ-Ξόδεψε μια περιουσία για να γίνει… Καρντάσιαν

ΦΩΤΟ-Ξόδεψε μια περιουσία  για να γίνει… Καρντάσιαν

Η Claire Leeson από το Essex της Βρετανίας έχει ξοδέψει πάνω από 25 χιλιάδες ευρώ μέχρι στιγμής σε πλαστικές επεμβάσεις με σκοπό να γίνει ίδια με την Κιμ Καρντάσιαν τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Η εμμονή της ξεκίνησε το 2009 όταν παρακολούθησε το reality show με τις αδερφές Καρντάσιαν. Μέχρι τότε πίστευες ότι είναι η πιο άσχημη στον κόσμο όπως αναφέρει η ίδια ενώ σκεφτόταν ακόμη και να αυτοκτονήσει. Όταν τελείωσε το σχολείο κάποιοι φίλοι της είπαν ότι έχει κάποιες ομοιότητες με την Κιμ Καρντάσιαν και τότε, παρακολουθώντας και το συγκεκριμένο reality της καρφώθηκε η ιδέα να μοιάσει με τη διάσημη σταρ την οποία βρίσκει εξαιρετικά όμορφη.

Για να πετύχει το στόχο της ξεκίνησε από τα δόντια της, μετά έφτιαξε το στήθος της και όπως η ίδια αναφέρει “πήγαινα στον πλαστικό μου με φωτογραφίες της Κιμ και του έλεγα θέλω να μοιάζω έτσι”.

Εκτός από τη σειρά πλαστικών επεμβάσεων που έκανε ξόδεψε χιλιάδες ευρώ και για extension στα μαλλιά, τεχνητό μαύρισμα, ρούχα, μακιγιάζ ακόμη και ειδικό μαξιλαράκι για τους γλουτούς ώστε να μοιάζει ακόμη περισσότερο με τις διάσημες καμπύλες της Κιμ Καρντάσιαν.

Στο instagram ανεβάζει αναρίθμητες φωτογραφίες της ποζάροντας ακριβώς σαν τη διάσημη σταρ…

ΠΗΓΗ: usmagazine.com

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ